Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Futásnál milyen módszerek...

Futásnál milyen módszerek vannak, hogy ne fulladj le olyan hamar? (megyek futóversenyre és nem akarom korán beadni)

Figyelt kérdés
2011. szept. 30. 20:52
 1/5 anonim ***** válasza:
Mindig csak az éppen aktuális lépésre koncentrálj és hogy minél gyorsabb legyél. Ne azt nézd hogy mennyi van még hátra mert akkor persze hogy nem bírod sokáig.
2011. szept. 30. 21:10
 2/5 A kérdező kommentje:
Köszi, szerinted jó,ha viszek oxigénes vizet meg szőlőcukrot?
2011. szept. 30. 21:18
 3/5 anonim ***** válasza:

az mi? :D

amúgy inkább edzz rá

szerintem az a baj nálad mint nálam is sokáig volt, hogy rosszul veszed a levegőt

rendesen ugykell venni, hpgy orronbe szájon ki

2011. szept. 30. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:
57%
Én teljesen marhaságnak tartom, hogy valaki futás közben a lépéseit méregeti vagy a légzésére koncentrál, én mindig ösztönösen csináltam mindent. A kifulladás ellen sincs csodaszer, vagy valami spéci légzés. Egy van csak, a kitartó, rendszeres és fokozatosan növekvő terhelésű edzés. Ezt nem azért írtam, hogy elkedvetlenítselek, csak jobb, ha tudod.
2011. szept. 30. 22:47
 5/5 A kérdező kommentje:
Köszii
2011. okt. 1. 09:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!