Otthoni módszerek az izomnövelére?
Figyelt kérdés
Jó gyakorlatokra lennék kiváncsi amelyekhez nincsen szükség súlyzóra.hasizom,karizom és mellizom gyakorlatok érdekelnének a fekvőtámaszokon és a felüléseken kívül.2011. jan. 1. 16:20
1/7 Saten ҉ válasza:
hasprés, guggolás, tolódzkodás, húzódzkodás... de csodát ne várj
3/7 anonim válasza:
Vegyél konditermet otthonra, és akkor tudunk hatékony módszereket mondani.
4/7 anonim válasza:
Na megint a sok gyúrós divatmajom... Lehet eddzeni!!Én kollégiumba eddzek annyi előnnyel, hogy van egy 11kilós súlyzóm! Rájöttem, hogy miktől fejlőd jobban az izmom, sok idő kellett hozzá de rájöttem és, hogy elmondjam a konditermes vagányoknak!Jobban fejlődök kolliba mint konditerembe!Ha leírod az msn címedet akkor tudok segíteni!
5/7 A kérdező kommentje:
foki.mate@hotmail.com
várom hogy írj:D:D
és előre kösz:D:D
2011. jan. 11. 21:27
6/7 anonim válasza:
Ez mekkora kamu... 11 kilós súlyzóval jobban fejlődsz...
Szerinted, ha ez elég, akkor a profik miért nem így csinálják, miért járnak le terembe?
7/7 anonim válasza:
Felvettelek, csak ritkán vagyok gépközelbe!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!