Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Tápkieggel + nem tökéletes...

Tápkieggel + nem tökéletes étrenddel (lent. ) mennyit lehet fejlődni 1 hónap alatt?

Figyelt kérdés
Fehérjét turmixból vinnék be napi 60-70g-ot kb, és a többi, olyan 50-60g pedig más lenne, nem mindíg hús, persze lenne az is, de nem lenne redszeres az étrend. 65 kg vagyok, tudom, túllépi a fehérje mennyiség fele tápkieg, fele normál kaja arányt, de csak nem lesz tőlle bajom. ch--t azt megoldom. Sokszor látom neten, hogy írják, hogy havonta 1kg is lehet ha jól csinálod, meg minden, de mire számíthat az ember? Tudom, genetika meg minden, de nektek milyen volt az 1. hónap? mennyit fejlődtetek? Bármilyen téren. ja, és alc-t is szednék majd hozzá + heti 3x tesi. :)
2011. szept. 30. 19:40
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
oké, köszi, és akkor majd álljak le a kondival, vagy ne? mehet mind 2 egyszerre. De am ott van a tesi is! :)
2011. szept. 30. 22:10
 12/20 anonim ***** válasza:

mire gondolsz, hogy mehet mindkettő egyszerre?

kondit csinálhatod.. elég jó sport, odafigyelsz az evésre, a testedre, jó erőben tart, rendszeresen edzel.. mindent ad amit egy sportnak kell. mellette aerob edzést még érdemes, futás bicikli úszás vagy hasonló. ilyen terhelés is kell a testnek. most a tesid ilyesmi.

de azért egy kis 45 perces tesi óra nem olyan edzés ám, mint amiket konditeremben csinálsz majd. ott nagyon oda kell tenni magad, úgy jó :)

2011. szept. 30. 22:29
 13/20 A kérdező kommentje:
Csak azért, mert az aerob edzés és a kondi nem olyan szerencsés együtt, nem?
2011. okt. 1. 10:54
 14/20 anonim ***** válasza:

le van írva mikor lehet aerobot csinálni.. edzés előtt/után, nem tudom, utána kéne olvasni. de pihenőnapokon pl. inkább belefér.

tömeget növelni és szálkásítani nem lehet egyszerre.

2011. okt. 1. 15:39
 15/20 A kérdező kommentje:
erre céloztam :D
2011. okt. 1. 16:00
 16/20 anonim ***** válasza:

egy hónap alatt semmit! egy év alatt ha nem is minőségit de sokat kajálsz és edzés után megy a fehérje akkor akár 10kg-ot is fejlődhetsz viszonylag tisztán.

alc nem tudom hirtelen mi de szerintem nincs rá szükséged.

2011. okt. 1. 21:15
 17/20 A kérdező kommentje:

[link]

Sztem nagyon jó vitamin, vagy mi! :D

2011. okt. 2. 09:55
 18/20 A kérdező kommentje:
és L-carnitine is van benne, ami segít a zsírégetésbe, ezért gondoltam, hogy a súlyzós edzés közben, legalább égetne-e egy kicsit? Mert csak intervallumos edzés a súlyzós edzés, nem?
2011. okt. 2. 09:58
 19/20 anonim ***** válasza:
gondolom fiatal vagy így semmilyen tesztoszteronfokozóra nincs szükséged. mivel vékony vagy kétlem hogy bármilyen zsírégetőre szükséged volna. ami neked kell az jó sok kaja és fehérje-pihenés-edzés.
2011. okt. 2. 10:05
 20/20 A kérdező kommentje:
Hát jó, köszi :D
2011. okt. 2. 10:07
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!