Valaki leírná hogy KONKRÉTAN mi a különbség a sima Scitec Jumbo és Scitec Jumbo Pro között?
Figyelt kérdés
Ahány embert eddig kérdeztem annyi féle választ kaptam.Előre is köszi!2011. szept. 27. 19:25
1/5 anonim válasza:
ugyanolyan szar mindkettő :D de ez egyik a nehezen fejlődöknek van vagy mi a rák
2/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ!Nagyon sokat segítettél.
2011. szept. 27. 20:46
3/5 cynic válasza:
a pro-ban nincsenek vitaminok, alacsonyabb a CH tartalma (kb a fele, asszem), meg a Jumbo-size anabolikus mátrix nagyobb "mennyiségű" és komplexebb.
és mondjatok a dzsambónál jobb kezdő tömegnövelőt, hajrá!
4/5 Takumi válasza:
MAjd jönnek a fúúú én fele ennyiből jobbat veszek, meg a scitec szar stb....
A profból 1 adag 162 gramm a simábol 220. Profban 2g-al több fehérje van(52)
5/5 anonim válasza:
télleg szar vettem egyszer egy jumbót kiszartam az egészet kiló jött föl de ugyanannyi kb mint sima kajálással :D utána vettem másikat az jobban megdobott
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!