Akik TV tornára tornáznak: Elmondjátok ismerőseiteknek?
Mármint besázmoltok róla hogy én otthon Rubint Rékára tornázok?
Mert én nem merem elmondani mert attól félek hogy az illetőnek beugrik rólam egy kép amint a szőnyegen szerencsétlenkedek...ciki TV tornára nyomni?
3 perces? :O LoL
Én is tornázom otthon, mert betegség miatt nem tudok lejárni edzeni, de nem ilyen videós cuccot, hanem azokat a gyakorlatokat, amiket edzésekről (aerobic, kung fu, konditerem, jóga) vagy még sulis tesiről ismerek.
Nem szoktam tv tornázni, de szerintem az ismerőseidnek semmi köze ahhoz, hogy te mit csinálsz otthon.
Egyszerüen nem rájuk tartozik.
Ha elmodod nekik, akkor elmondod... ha nem akkor nem.
Szerintem nem ciki, de a kövér és lusta emberek biztos, hogy kiröhögnek majd érte:D
Aki meg terembe jár, az meg ki fog osztani, hogy ez így nem hatásos, gyere te is inkább terembe.
Tudom tudom...de nem tudom elkezdeni teremben...
És igen ciki hogy 3 perc után leszakad a combom a folyamatos combgyakorlattól...de most kezdtem, egyébként egyáltlaán nem vagyok túlsúlyos szerencsére...csak puha vagyok xD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!