Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Akik TV tornára tornáznak:...

Akik TV tornára tornáznak: Elmondjátok ismerőseiteknek?

Figyelt kérdés

Mármint besázmoltok róla hogy én otthon Rubint Rékára tornázok?

Mert én nem merem elmondani mert attól félek hogy az illetőnek beugrik rólam egy kép amint a szőnyegen szerencsétlenkedek...ciki TV tornára nyomni?

2011. szept. 25. 22:04
 1/6 anonim ***** válasza:
TV torna azoknak van kitalálva akik sehogy sem jutnak el edzőteremebe, mert fele annyira hatékony. Nem ciki, de ha van időd elmenni edzőterembe, vagy van pénzed súlyzókat venni és mellette futni akkor felesleges.
2011. szept. 25. 22:06
 2/6 A kérdező kommentje:
AZ edzőterembe nem szívesen, és nem is akarok olyan hiper szuperre kidolgozni a testem, csak legyen jó alakom...2 kilós súlyzóim vannak...most próbáltam ki egy 3 perces Rubint Réka videót...és meg kell állapítanom hogy egyenlőre ez is kellőképp lefárasztja az adott izomterületeket...
2011. szept. 25. 22:09
 3/6 anonim ***** válasza:

3 perces? :O LoL

Én is tornázom otthon, mert betegség miatt nem tudok lejárni edzeni, de nem ilyen videós cuccot, hanem azokat a gyakorlatokat, amiket edzésekről (aerobic, kung fu, konditerem, jóga) vagy még sulis tesiről ismerek.

2011. szept. 25. 22:46
 4/6 *Glissade* ***** válasza:

Nem szoktam tv tornázni, de szerintem az ismerőseidnek semmi köze ahhoz, hogy te mit csinálsz otthon.

Egyszerüen nem rájuk tartozik.

Ha elmodod nekik, akkor elmondod... ha nem akkor nem.

Szerintem nem ciki, de a kövér és lusta emberek biztos, hogy kiröhögnek majd érte:D

Aki meg terembe jár, az meg ki fog osztani, hogy ez így nem hatásos, gyere te is inkább terembe.

2011. szept. 25. 22:50
 5/6 A kérdező kommentje:

Tudom tudom...de nem tudom elkezdeni teremben...

És igen ciki hogy 3 perc után leszakad a combom a folyamatos combgyakorlattól...de most kezdtem, egyébként egyáltlaán nem vagyok túlsúlyos szerencsére...csak puha vagyok xD

2011. szept. 25. 23:09
 6/6 *Glissade* ***** válasza:
Majd idővel jobb lesz.
2011. szept. 26. 20:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!