Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Srácok, ti elmondjátok?
Meg szoktátok mondani a haverotoknak, vagy más csajoknak, ha valamelyik lány úgy tetszik nektek/szerelmesek vagytok belé, hogy nemcsak megd*gnátok, hanem tényleg járnátok vele?
Mert az egész személyisége tetszik, és szívesen elfogadnátok barátnőként, nemcsak szexre kellene az adott csaj.
Szokás nálatok haveri körben ilyesmiről dumálni vagy csak arról szoktatok hogy "húú meghúztam X-et, meg "de szívesen meghúznám Y-t"
Én beszéltem a legközelebbi barátaimnak róla, hogy nagyon érdeklődök a -mostmár- barátnőm iránt, meséltem nekik róla, hogy mit érzek iránta. De mélyebben sosem megyek bele a dolgokba, és nem szoktam senkinek beszélni az érzéseimről- kivéve a barátnőmet. Igazából Ő az, akivel mindent megosztok.
Amúgy szexről SOHA nem beszélek a haverokkal, soha nem mondtam el senkinek semmiféle hálószobatitkunkat.
22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!