Kezdőoldal » Elektronikus eszközök » Mobiltelefonok » Rátettem a ZTE Blademra a...

Rátettem a ZTE Blademra a T-mobilos android 2.2 őt de ugye ez a t-mobilos és nemtudom hasznalni atelefonomat a telenorost kéne rátenni de előbb lekell ezt törölni iszonyúan fontos létszives elmondjátok hogy hogyan kéne letörölni? bocsi hogy hosszúú

Figyelt kérdés
2011. aug. 31. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Tegyél fel egy másik, főzött 2.2-2.3-at, az egyben függetleníti is.
2011. aug. 31. 21:37
 2/4 anonim ***** válasza:
Rakd rá a CM7-et. Kb másfélszer gyorsabb lesz a telefonod és az jó a telenorhoz is.
2011. aug. 31. 22:01
 3/4 Csorby ***** válasza:
hello.nekem telenoros zte-m van es telenoros android 2.2 a telenor oldalarol letudod tölteni. linket nemtudok sajna küldeni..nekem is ugy küldték..de van rá..amm én is raknék rá ujj androidot csak en nem ertek annyira hozzá..ehez a cm7 hez rootolni kell a telót?? vagy csak vhol megkeresem letoltom es felteszem?
2011. aug. 31. 22:06
 4/4 anonim ***** válasza:

gondolom az xda-n valahol van a blade-hez is. igen rootolni de ne felj töle kb egy 30 masodperces biztonsagos modszer és összesen 1 gombot kell hozzá megnyomni meg usb-re dugni a telót.

Szeretnek mondani linket de Defy-m van szoval passzolom. Mindenesetre a folyamat annyi, hogy letöltöd a superoneclick root cuccot, az 1 gombnyomásra rootol, utána letöltesz a telóra 1 progit meg letöltöd a cm7-et és a google apps-t (1-1 zip fájl), felmásolod a telóra, majd telefon ujraindit, a bootolás 7. másodpercében megnyomod a hangerő gombot akkor bejön a boot menü ott benyomod h delete rom (mármint az aktuális) majd lejjebb mész ott lesz olyan h install from zip, ott kiválasztod h a cm7.zip, tölt, kész, majd install from zip, googleapps.zip tölt, kész. telefon kikapcs, bekapcs és örülés. a telón 2.3.x -es android lesz, a sebessége meg JÓÓÓVAL gyorsabb és egymillió + dolgot lehet rajta állítani.

2011. aug. 31. 22:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!