Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mennyi idő alatt nő a karom...

Mennyi idő alatt nő a karom átmérője?

Figyelt kérdés
ha rendben van az edzés-kaja-pihenés. pl havi 1 centi? vagy hogy? mert nekem 3 centit nőtt 2 és fél hónap alatt, úgy hogy nincs rendbe a kajám. ez jónak számít? vagy többet kellett volna nőnie?
2011. szept. 18. 12:50
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
én is 18 vagyok, 2 hónapja kezdtem a kondizást, 65 kg voltam a kezdetén 33as karokkal, most vagyok 75 kg 35,5-ösek a karjaim ha egy hétig nem bicepszezek. meg aztán úgy vettem észre, hogy jó sokáig be vannak nekem durranva, de egy hét után már tuti nincsenek.. edzés után 38as karjaim vannak
2011. szept. 18. 18:19
 12/15 anonim ***** válasza:

utolsó 4 kommentelő vagyok:

még hozzá kell tennem, hogy én sem figyelek annyira oda a kajálásra, nem mondom, de eszek mint egy állat, de nem eszek minden nap húst és semmi kiegészítőt nem nyomok

anyám főztjéből jó sokat megeszek, azt eszem amit főz

2011. szept. 18. 18:21
 13/15 anonim válasza:
80 kg vagyok 1 honapja edzek elötte is edzettem csak kihagytam egy idöt és most otthon nyomom 1 honapja . 37 röl 40 es kezeim vannak durranva 42 . ha jo a genetika akkor nösz igy is ugy is ha nem jo akkor az para 18 F
2012. ápr. 30. 19:52
 14/15 anonim válasza:
0%
14 éves vok nem gyurok nem nézem mit eszek.A karom feszités nélkül 34 es és nemis vok kövér...
2012. dec. 30. 15:35
 15/15 anonim válasza:
77%
igaz, genetika kérdése, akkor valószínű olyan a genetikád mint az enyém mert nekem is vékony volt a karom annó 23-mas mára pedig 35-ös, tömegnövelő nélkül, sok fehérjét kell enni edzés után, am de ne csak bicepszre edzél, hanem a tricepszedet is, mert hiába lesz neked nagy bicepszed, NEM FOG NŐLNI A KAROD HA A TRICEPSZEDET NEM EDZSED, javaslom hogy tricepszre edzél többet, aztán a bicepszre, mert a tricepsztől lesz igazán NAGYOBB A KAROD
2013. szept. 27. 20:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!