Mennyi idő alatt nő a karom átmérője?
Figyelt kérdés
ha rendben van az edzés-kaja-pihenés. pl havi 1 centi? vagy hogy? mert nekem 3 centit nőtt 2 és fél hónap alatt, úgy hogy nincs rendbe a kajám. ez jónak számít? vagy többet kellett volna nőnie?2011. szept. 18. 12:50
1/15 anonim válasza:
Genetika.
Ha 3 centit nőtt a karod, ha nem is nagyon ettél, kétlem hogy zsírosodtál, viszont akkor neked nagyon nagy jövőd van barátom!
2/15 A kérdező kommentje:
Hát vékony vagyok, és nem zsírosodtam egyáltalán. Pedig régen 27 es volt befeszítve, most meg 30 as befeszítve, bedurranva meg 30,5 körül. és 3 hónapja kezdtem itthon az edzést
2011. szept. 18. 13:16
3/15 A kérdező kommentje:
Ja és nem szedtem tömegnövelőt, se fehérjét.(majd akarok)
2011. szept. 18. 13:24
4/15 anonim válasza:
óriási tévedésben vagy, amit te mértél az valószínűleg a karod kerülete, ha 30as átmérőjű lenne az elégg durva lenne...
5/15 A kérdező kommentje:
hoppá rosszul emlékeztem, régen 28.5 volt. mindegy attól még érdekel mennyit kéne nőnie átlagosan ha rendbe van minden
2011. szept. 18. 13:30
6/15 A kérdező kommentje:
Igazad van második, a kerületre gondoltam
2011. szept. 18. 13:31
7/15 dirtboy válasza:
ne aggód hamar elmúlik ez és szépen le fog lassulni a karod növekedése,ha meg nagyon szar a kajád akkor meg le is áll.
egyébként meg gondolj bele ha minden hónapban nőne a kar 2cm akkor a 30as karú embereknek 1 év után 54-es karjuk lenne.
8/15 anonim válasza:
kezdetben le vannak tapadva az izmok, amik most át lettek mozgatva, ezért hat nagyobbnak, de lényegében az izomméret semmit, vagy csak millimétereket nőtt
valószínűleg
10/15 A kérdező kommentje:
18
2011. szept. 18. 17:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!