Este fél óra futással mennyit érek?
a mindent kajálsz hozzá az azt jelenti hogy magasról le szarod hogy mit eszel???
ha leszarod a kalória beviteled akkor max. az állóképességedet tudod javítani de szar kajától az sem lesz az igazi.
ma 22:06
te mi a fa szt kötekedsz itt,írtam én hogy egyen rizst??? nem írtam csak meg kérdeztem hogy mit eszik.
mellesleg börtön koszt nem annyira gáz mint azt te hiszed.
láttam hogy mit írt és nem is válaszoltam rá még egyszer,ha nem eszik zsíros szarokat meg gyors kaját akkor simán elérhet valamit,és jól teszi hogy kocog.
örülnék ha nem arra használnád ezt az oldalt hogy a másikkal kötekedsz.
Nem is mondott csirkerizst, mit kell pattogni?
Csak a kalóriákról beszélt....
Ha állóképesség növelés a cél, akkor szerintem próbáld meg fokozatosan növelni a távot, illetve a futással töltött időt, kényelmes tempóban, ahogy jólesik. Ha idővel heti 2-3 alkalommal lefutsz egy órát, az teljesen jó.
Ha mellette még mást is mozogsz, akkor nyugodtan egyél, ami jólesik (nyilván szemetet ne), ezzel nem lesz gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!