Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen tömegnövelőt ajánlanáto...

Milyen tömegnövelőt ajánlanátok egy lánynak?

Figyelt kérdés
Ha egyáltalán van jelentősége, hogy lány vagyok.
2011. szept. 13. 08:25
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
jó lenne tudni hogy mi a célod és mennyi a mostani tömeged?! ennek függvényében kell összeállítani egy jó étrendet. amit leírtál az eléggé halál! szerintem se nem tömegnövelésre se nem diétára nem alkalmas. reggel kellene enned rendesen és estefelé csökkenteni, nálad ez pont fordítva. az hogy ebédig egy kakaó és pár keksz az totál éhenhalás! mondjuk ha nagyon ideges vagyok és társai akkor velem is előfordul hogy nem tudok enni. alapvetően ilyen keveset eszel vagy kivételesen így alakul?
2011. szept. 13. 15:52
 12/16 anonim ***** válasza:
hát ez nem étrend ez a reggelim fele xD
2011. szept. 13. 16:39
 13/16 anonim ***** válasza:

GreenTea

Valóban nagyon kevés és nem jó minőségű a kaja. Azt tényleg jó lenne tudni, hogy pontosan mi lenne a célod, és hogy reálisan lássunk, azt is tudni kéne, hogy ehhez képest most hol tartasz.

Én a tömegnövelésnek egyedül akkor látom értelmét, ha az izomtömeget növeljük. Ezzel a zsírtömeg is nőni fog, ezt nem lehet kiküszöbölni.

Edzést végzel? Ha igen mit és mennyit?

2011. szept. 13. 18:08
 14/16 A kérdező kommentje:
Ááá, én tudom, hogy ez az étrend nem alkalmas, de én még nem is fogtam bele semmibe. Sajnos a munkám nem engedi, sokszor hogy másképpen egyek..:S De általában sokkal többet eszem.
2011. szept. 13. 20:04
 15/16 anonim ***** válasza:
nem engedi hogy másképp egyél? nem tudsz reggel megcsinálni pár szendvicset esetleg valami főtt kaját hogy aztán elvidd a munkába?? aki akar valami megoldja és nem a kifogásokat keresi
2011. szept. 13. 20:32
 16/16 A kérdező kommentje:
De igen, meg tudom csinálni, el is tudom vinni, de megenni van, hogy csak délután 1kor tudom. Sajnos ez egy ilyen munka.. Ha van időm természetesen tudok enni rendesen délelőtt is.
2011. szept. 13. 20:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!