Megállt a fejlődésem. Mit csináljak?
Kb.fél éve járok konditerembe 19 éves vagyok.
Elején nagyon látszott a fejlődés,megvastagodtam rendesen,meg voltam elégedve.
De az utóbbi 1-2 hónapban semmit nem fejlődtem,60 kilóval nyomok fekve,és nem birok feljebb menni. Akármilyen gyakorlatot csinálok,felügyelnek,hogy szabályos legyen,nem fejlődök.
A kajám sosem volt precíz és pontos,azt ettem ami itthon volt,persze próbáltam mindig sok fehérjét és szénhidrátot enni.
Többen ajánlották,hogy csináljak egy kreatin kúrát. De azt olvastam,hogy az én szintemen teljesen fölösleges lenne,illetve ha nincs meg kimérten a kaja,akkor csak pénzkidobás. Mellesleg több közeli ismerőstől hallottam rossz tapasztalatait.
Mi a véleményetek?
/A kajám sosem volt precíz és pontos,azt ettem ami itthon volt,persze próbáltam mindig sok fehérjét és szénhidrátot enni./
máris megvan a hiba hogy miért nem fejlődsz.
az elején fejlődtél mert akkor kezdted akkor mindenki fejlődik viszonylag sokat.
most már ez megszűnt a tested a szervezeted megszokta az edzést és kevés neki az ossze vissza kaja.
most már étrend kell /tömegnövelő/.
a haverok meg hülyeséget beszéltek hogy szedj kreatint mikor még étrended sincs,ne hallgass rájuk mert akinek étrendje sincs és nem fejlőik annak nem egyből kreatin kell hanem étrend.
ha már lesz jó étrended utána jöhet a kreatin de addig nem.
ezt olvasd el,sokat segít
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!