Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Szerintetek megfelelő lesz a...

Szerintetek megfelelő lesz a fejlődésem?

Figyelt kérdés

Helló!

17éves vagyok 186cm magas és 85 kg. Napi kb 5ször étkezem, sajna a suli végett kicsit nehéz az étkezés de ott tolom magamba a szenyákat szünetben. Próbálok minél több húst enni meg tojást. Heti kétszer járok edzésre(kung fu) és kétszer gyúrok. 100% whey protein professional fehérjét akarok szedni(scitec)

szóval lényeg: fogok majd megfelelően fejlődni?

2011. jan. 17. 23:19
 1/5 anonim ***** válasza:

Szenyákat felejtsd el. És olvass buildert.

Amúgy a válasz: nem tudjuk... nem ismerjük az edzésed, a genetikád, a kajád, a pihenésed...

Am a kung fu miatt szerintem kevésbé fogsz fejlődni, mint egy átlag ember, de szálkásabb leszel.

2011. jan. 18. 00:17
 2/5 A kérdező kommentje:
okés kössze:)
2011. jan. 18. 19:04
 3/5 A kérdező kommentje:

de amúgy hogy is mondjam az erőm növekedni fog?

tehát úgy értem, hogy mondjuk edzésen valamivel több fekvőt tudok majd produkálni? ez persze csak péda

2011. jan. 18. 21:26
 4/5 anonim ***** válasza:

Persze, fog, terheled az izmaidat edzésről edzésre jobban, természetes, hogy nőni ezáltal erősödni fognak.

Nincsen discoizom, meg ilyen hülyeségek. Izom van, ha nagyobb az izomtömeged, akkor azonos technikával nagyobb teljesítményt érsz el.

2011. jan. 18. 23:18
 5/5 A kérdező kommentje:
Rendben, kōszi
2011. jan. 19. 15:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!