Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyúrósok! Ti melyik márkájú/fa...

Gyúrósok! Ti melyik márkájú/fajtájú fehérjeporokat szoktátok szedni?

Figyelt kérdés
Érdekelne a neve, ára, egy csomag tartalma [kilóra/dekára], és hogy mennyit kéne belőle szedni egy gyúrásra.
2011. szept. 11. 10:38
 1/9 Offthewall ***** válasza:

EGY GYÚRÁSRA XDXDXD Köszi, ez jól jött most... 1 Adagra gondolsz?:)

Hát én Scitec 100% Whey Protein professionalt, de van tapasztalatom a Gaspari MyoFusionnal is. Meg még 1-2 fajtába belekóstoltam ,ismerem őket. Azért mert az 1.-t én jó áron kapom, és megfelel egyelőre tökéletesen, a 2.-at pedig a termünkben lehet kapni.

Attól függ. Van a power protein, ennek nagy része gagyi szója, de van benne 1 kis tejsavó, és kazein is, viszont magas a fehérjetartalma(tehát kis része csak az ízesítés, zsír stb.) úgyhogy nem olyan rossz. Ízbe ne várj tőle sokat. Spórolós megoldásnak jó, a 4 kilós 10700 asszem. shop.builder.hu-n. Akkor vannak a tejsavók, ezek sokkal ideálisabbak reggel, és edzés után.(a power protein reggelire, vacsorára okés lehet, másra nem) ebből a legolcsóbb talán a FullForce Simple Whey, 3 kilós 11000.

Aztán van a Scitec 100% Whey(professional) ez árban már kicsit húzósabb de veri az említetteket. És vannak még magasabb fehérje tartalmú tejsavó izolátumok, amik neked egyelőre tök fölöslegesek, úgy jön le.

2011. szept. 11. 13:41
 2/9 anonim ***** válasza:

2 adagolókanál...

BSN Syntha 6, Gaspari MyoFusion, SAN 100% pure platinum..., Power protein

Amit nem: biotech, scitec, mhn, full force

2011. szept. 11. 15:08
 3/9 Offthewall ***** válasza:
csakegyuser nem szeretnék vitatkozni, és remek fehérjéket írtál, de elég erős túlzás, hogy az átlag Sciteces fehérjénél pl. Anabolic Whey, jobb a Power Protein, vagy 1 Bioteches Nitro Pure goldnál :) De aláírom összességébe nem 1 nagy was ist das egyik ál-amcsi, magyar gyártó sem.
2011. szept. 11. 15:55
 4/9 anonim ***** válasza:
Powert olyankor veszem, ha nincs pénzem, és a többit amikor van, és olcsóbban megkapom őket, mint a scitecet :D
2011. szept. 11. 16:05
 5/9 anonim ***** válasza:

csakegyuser akkor jó neked, mert jó, de sajnos elég drága fehérjéket soroltál fel.

személy szerint a myprotein.com ról szoktam rendelni sima "whey proteint"

[link]

2011. szept. 11. 16:56
 6/9 Offthewall ***** válasza:
csakegyuser érdekelne, honnan szerzed, konkrétan syntha-6, meg MyoFusion miatt :) Persze csak ha nem nagy titok.
2011. szept. 11. 18:24
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Active sport outlet :) 10 körül megvan a syntha, 9-ből a SAN, MyoFusion is 9-10 körül jön ki.
2011. szept. 11. 20:56
 8/9 Offthewall ***** válasza:

csakegyuser bocsi, hogy ezzel fárasztalak, de nem tudod mi lehet a gond? -> Próbáltam az ASO-n megnézni a termékek árát, de mindenhova 0 forintot ír. Beregisztráltam, erre amikor elküldöm a regisztrációt ezt kaptam a képembe:

404 - File or directory not found.

The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.

2011. szept. 11. 22:08
 9/9 anonim ***** válasza:

nálam is 0 forint mindenhol....

bocs az offért!

2011. szept. 11. 22:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!