Gyúrósok! Ti melyik márkájú/fajtájú fehérjeporokat szoktátok szedni?
EGY GYÚRÁSRA XDXDXD Köszi, ez jól jött most... 1 Adagra gondolsz?:)
Hát én Scitec 100% Whey Protein professionalt, de van tapasztalatom a Gaspari MyoFusionnal is. Meg még 1-2 fajtába belekóstoltam ,ismerem őket. Azért mert az 1.-t én jó áron kapom, és megfelel egyelőre tökéletesen, a 2.-at pedig a termünkben lehet kapni.
Attól függ. Van a power protein, ennek nagy része gagyi szója, de van benne 1 kis tejsavó, és kazein is, viszont magas a fehérjetartalma(tehát kis része csak az ízesítés, zsír stb.) úgyhogy nem olyan rossz. Ízbe ne várj tőle sokat. Spórolós megoldásnak jó, a 4 kilós 10700 asszem. shop.builder.hu-n. Akkor vannak a tejsavók, ezek sokkal ideálisabbak reggel, és edzés után.(a power protein reggelire, vacsorára okés lehet, másra nem) ebből a legolcsóbb talán a FullForce Simple Whey, 3 kilós 11000.
Aztán van a Scitec 100% Whey(professional) ez árban már kicsit húzósabb de veri az említetteket. És vannak még magasabb fehérje tartalmú tejsavó izolátumok, amik neked egyelőre tök fölöslegesek, úgy jön le.
2 adagolókanál...
BSN Syntha 6, Gaspari MyoFusion, SAN 100% pure platinum..., Power protein
Amit nem: biotech, scitec, mhn, full force
csakegyuser akkor jó neked, mert jó, de sajnos elég drága fehérjéket soroltál fel.
személy szerint a myprotein.com ról szoktam rendelni sima "whey proteint"
csakegyuser bocsi, hogy ezzel fárasztalak, de nem tudod mi lehet a gond? -> Próbáltam az ASO-n megnézni a termékek árát, de mindenhova 0 forintot ír. Beregisztráltam, erre amikor elküldöm a regisztrációt ezt kaptam a képembe:
404 - File or directory not found.
The resource you are looking for might have been removed, had its name changed, or is temporarily unavailable.
nálam is 0 forint mindenhol....
bocs az offért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!