Lábazás után hány napig nem szoktatok futni?
Figyelt kérdés
Kérdésem azoknak szól, akik konditerembe járnak, és lábra is edzenek, sőt még aeroboznak is mellé(tudom, nincs sok ilyen ember).
Regeneráció szempontjából érdekelne leginkább, hogy hány napot hagyjak ki? (pl pénteken lábedzés, akkor aznap tuti kimarad, de másnap már lehet?)
köszönöm
2011. szept. 4. 18:57
1/5 anonim válasza:
nekem másnap még rohadtul izomlázam van, úgyhogy lábazás után 2 nappal legkorábban.
2/5 anonim válasza:
Lábazás után is lehet futni, nem kell kislánynak lenni, kivéve nyuszit, ő lehet. Atléták tudják milyen lábremegtető izomlázzal futni, semmit nem számít ha nem hagysz ki semennyit.
3/5 anonim válasza:
először ezt akartam írni én is :D
4/5 anonim válasza:
Hát lehet, hogy kemény dolog lábazás után futni, de nem biztos, hogy a regenerációnak is jót tesz. :D
5/5 oyeacch válasza:
Nekem egy kemény lábnap után 4 napig izomlázam van, szóval azon a 4 napon tuti nem futnék. Ha elmúlik, akkor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!