Lábazás és futás!? (Bővebben lent)
Figyelt kérdés
Az érdekelne, hogy ha konditerembe lábazok az miben befolyásolja (rontja/javítja) a futási teljesiményemet?2011. aug. 10. 11:42
1/14 anonim válasza:
nagyban... megfogsz halni † :P:D
2/14 A kérdező kommentje:
Kössz az értelmes választ :)
2011. aug. 10. 11:51
3/14 anonim válasza:
jól teszed :) nem fog megártani, mert én is ezt csinálom, a lényeg az, h ne vidd tulzásba a géppel, és mindenféleképpen többet fuss, mit amennyit gépezel. egyébként ha igy csinálod, javit.:)
4/14 anonim válasza:
ha viszont nem használsz gépeket, akkor is jó, ha csinálsz valmit a teremben, pl guggolsz, vagy ilyesmi.
5/14 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszod, ugy akarom hogy heti 3 futás és 1 nap lábazás :)
2011. aug. 10. 12:25
6/14 anonim válasza:
Futók nagy mértékben más lábazást csinálnak, mint egy izomnagyságra edző. Hobbi szinten nem befolyásolja.
7/14 A kérdező kommentje:
Mi számit hobbi szintnek? :) Végülis nekem csak azért kell a futás hogy sikeresen tudjak felvételizni a Tűzoltósághoz. És azért edzek.
2011. aug. 10. 16:17
8/14 anonim válasza:
Nem tudom a követelményeket, de az még a hobbi szint valószínűleg.
9/14 A kérdező kommentje:
2km 7,5 perc alatt, de a felső határ 11 perc :)
2011. aug. 10. 18:33
10/14 anonim válasza:
figyelj, szerintem jól csinálod, csak igy továdd, ha nem akarsz versenyezni, akkor ez is elég. és szerintem jó az időd is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!