Miért fáj a futástól a csípőm? Mit csinálok rosszul?
Figyelt kérdés
Kb. 3 hete járok futni heti 2-3x. A Margit szigetet szoktam körbefutni kezdetben 50 perc volt, most már csak 35 :) De az utóbbi 3-4 alkalommal nagyon megfájdult (meghúzódott) a bal csípőm ( [link] - ott, ahol a kép mutatja), utána 1-2 napig az is fáj, ha fel kell emelnem a lábam, illetve azóta folyamatosan kattog a csípőm, ha lépcsőn megyek fel. Mitől van ez?
Futás közben nem fáj. Igaz futócipőm nincs (no money :S) de a szigeten legalább nem a betonon futok. Mi lehet a baj? :S
2011. szept. 11. 01:12
1/5 anonim válasza:
A futásnak sajnos vannak kellemetlen mellékhatásai. Hölgyeknek éppen szélesebb csípőjük miatt még kevésbé ajánlott, mint férfiaknak. Persze hogy nálad pontosan mi történt, meg hogy egyáltalán melyik nemhez tartozol, nem tudom.
2/5 anonim válasza:
az az oldal jobban terhelődik.
nincs gerincferdülésed?
3/5 A kérdező kommentje:
lány vagyok 5 kg felesleggel. talán azért terhelődik jobban, mert a jobb térdemet 1 hónapja műtötték és nem merek olyan erősen futni vele mint a ballal... lehet ennek súlyosabb következménye?
2011. szept. 11. 02:21
4/5 anonim válasza:
Kérdezd azt, aki műtötte a térded.
5/5 anonim válasza:
javaslom, hogy nézz körül az ebayen/teszveszen/vaterán és szerezz egy normális cipőt, pláne műtött térddel...vagy válassz más sportot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!