Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyors kérdés? A judo és a...

Lee12 kérdése:

Gyors kérdés? A judo és a birkózás között kéne döntenem

Figyelt kérdés

a birkózás mellett az szól hogy irgalmatlan erős lesz az ember.ami mondjuk jól jönne mert alacsony vagyok és nem annyira izmos. viszont nekem nem igazán tetszik mert valamiért nem tetszik a technika meg a küzdelem se(nemtudom olyan melegesnek tűnik a ruha miatt meg egymáson vonaglanak ) félre ne értsétek minden tiszteletem az övéké csak nekem így tűnik

a judónak tetszik a technikája meg minden de szerintem ott azért nem olyan izmosak erősek az emberek

szerintetek melyiket válasszam? 16 f ha jól menne akkor versenyre is mennék

de amúgy megnézem mind2 edzést

2011. szept. 10. 12:35
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:

Nos. Nagyjából semmi tiszteletlenség nem volt benne, tömör és lényegretörő voltam, továbbra is áll, hogy ha nem akarsz izzadt férfitesteket ölelgetni, akkor ne bírkózz. Akkor bírkózz, ha ez nem érdekel, és szereted azt a sportágat.

Előfordulhat, hogy egy bírkózó erősebb egy testépítőnél, hisz a testépítés esztétikai sport, nem célja, hogy erős legyen. A maga területén mindkettő jobb, továbbá a bírkózók növelhetik teljesítményüket súlyzós edzéssel.

Hogy ki kit kap szép, szerintem pont mindegy, egyikük sem golyóálló.

És miért hoztam fel a gyúrást az előző hozzászólásban: a kérdésedből úgy tűnt, számít neked az adott sporttal felszedhető izommennyiség is.

2012. júl. 30. 13:02
 22/31 A kérdező kommentje:

minimálisan számít de azért a küzdő része is érdekel:)

a testépítés nem vonz igazán

amúgy már írtam e-mailt a birkózó edzőnek hogy 17 évesen elkezdhetem e az edzést

amúgy csak annyi félelem van bennem hogy elég tapló srácok is vannak ott birkózáson(és jól is tolják) és félek hogy kiröhögnek majd mert nem mennek tesin se ezek a bukfenc vackok meg költélmászás se(húzodszkodás meg fekvőtámasz az megy simán)

a judo sajnos drága úgyhogy azt nem engedhetem meg magamnak

2012. júl. 30. 23:53
 23/31 A kérdező kommentje:
elment edzésre hát majd besza..tam:D én kb egy normális hátrabukfencet nemtudok ezekmeg cigánykerekeznek szaltózgatnak bukfencből kézenállnak:D ezt hogy a fenébe tanuljam meg? nem merem megcsinállni mert félek:D nem tudom mitől de félek hogy eltörik a nyakam vagy nemtudom:D
2012. aug. 6. 19:47
 24/31 anonim ***** válasza:
Milyen edzés volt ez? birkózás, vagy judo? majd idővel belejössz hidd el
2012. aug. 6. 20:00
 25/31 aikiboxer ***** válasza:
Ne aggódj ilyen a judón is van.
2012. aug. 6. 21:04
 26/31 A kérdező kommentje:

birkózáson

de tényleg nagyon bénán ment

2012. aug. 6. 22:00
 27/31 anonim válasza:

Kicsit mintha túl fényeznétek itt a birkózókat.Én elhiszem h erősek de azért nemhinném h összekéne hasonlítani testépítőkkel.Egyébként a judosokat sem kell leírni.

Kérdező szerintem ebben ne halgass másra menj arra a sportra amelyik jobban tetszik :)

2012. szept. 19. 22:00
 28/31 A kérdező kommentje:
már birkózók :D de azért köszönöm mindnekinek a válaszokat
2012. szept. 20. 17:02
 29/31 anonim válasza:
Akkor sok sikert :) versenyzel is?
2012. szept. 20. 20:08
 30/31 A kérdező kommentje:

1,5 hónapja csinállom és az ilyen bukfencvackokon kívül nagyon jól megy úgyhogy lassna mehetek mondták

mondjuk nem igazán értem minek kell ennyi talajgyakorlat mert elég lenne csak esni megtanulni de mnid1

amúgyí edzők is mondták hogy van érzékem

2012. szept. 21. 15:20
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!