Gyors kérdés? A judo és a birkózás között kéne döntenem
a birkózás mellett az szól hogy irgalmatlan erős lesz az ember.ami mondjuk jól jönne mert alacsony vagyok és nem annyira izmos. viszont nekem nem igazán tetszik mert valamiért nem tetszik a technika meg a küzdelem se(nemtudom olyan melegesnek tűnik a ruha miatt meg egymáson vonaglanak ) félre ne értsétek minden tiszteletem az övéké csak nekem így tűnik
a judónak tetszik a technikája meg minden de szerintem ott azért nem olyan izmosak erősek az emberek
szerintetek melyiket válasszam? 16 f ha jól menne akkor versenyre is mennék
de amúgy megnézem mind2 edzést
Nos. Nagyjából semmi tiszteletlenség nem volt benne, tömör és lényegretörő voltam, továbbra is áll, hogy ha nem akarsz izzadt férfitesteket ölelgetni, akkor ne bírkózz. Akkor bírkózz, ha ez nem érdekel, és szereted azt a sportágat.
Előfordulhat, hogy egy bírkózó erősebb egy testépítőnél, hisz a testépítés esztétikai sport, nem célja, hogy erős legyen. A maga területén mindkettő jobb, továbbá a bírkózók növelhetik teljesítményüket súlyzós edzéssel.
Hogy ki kit kap szép, szerintem pont mindegy, egyikük sem golyóálló.
És miért hoztam fel a gyúrást az előző hozzászólásban: a kérdésedből úgy tűnt, számít neked az adott sporttal felszedhető izommennyiség is.
minimálisan számít de azért a küzdő része is érdekel:)
a testépítés nem vonz igazán
amúgy már írtam e-mailt a birkózó edzőnek hogy 17 évesen elkezdhetem e az edzést
amúgy csak annyi félelem van bennem hogy elég tapló srácok is vannak ott birkózáson(és jól is tolják) és félek hogy kiröhögnek majd mert nem mennek tesin se ezek a bukfenc vackok meg költélmászás se(húzodszkodás meg fekvőtámasz az megy simán)
a judo sajnos drága úgyhogy azt nem engedhetem meg magamnak
birkózáson
de tényleg nagyon bénán ment
Kicsit mintha túl fényeznétek itt a birkózókat.Én elhiszem h erősek de azért nemhinném h összekéne hasonlítani testépítőkkel.Egyébként a judosokat sem kell leírni.
Kérdező szerintem ebben ne halgass másra menj arra a sportra amelyik jobban tetszik :)
1,5 hónapja csinállom és az ilyen bukfencvackokon kívül nagyon jól megy úgyhogy lassna mehetek mondták
mondjuk nem igazán értem minek kell ennyi talajgyakorlat mert elég lenne csak esni megtanulni de mnid1
amúgyí edzők is mondták hogy van érzékem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!