Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyors kérdés? A judo és a...

Lee12 kérdése:

Gyors kérdés? A judo és a birkózás között kéne döntenem

Figyelt kérdés

a birkózás mellett az szól hogy irgalmatlan erős lesz az ember.ami mondjuk jól jönne mert alacsony vagyok és nem annyira izmos. viszont nekem nem igazán tetszik mert valamiért nem tetszik a technika meg a küzdelem se(nemtudom olyan melegesnek tűnik a ruha miatt meg egymáson vonaglanak ) félre ne értsétek minden tiszteletem az övéké csak nekem így tűnik

a judónak tetszik a technikája meg minden de szerintem ott azért nem olyan izmosak erősek az emberek

szerintetek melyiket válasszam? 16 f ha jól menne akkor versenyre is mennék

de amúgy megnézem mind2 edzést

2011. szept. 10. 12:35
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

jó de nálunk pont rossz az oktatás

amúgy lenézek mind2 edzésre és úgy döntök de még írhattok véleményt

2011. szept. 10. 16:47
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
BIRKÓZÁS FOREVER!!!!! :D
2011. szept. 10. 17:03
 13/31 anonim ***** válasza:
61%

"judo alapokkal rendelkező MMA-sról még nem hallottam"

OMFG LOL

A BJJ-ről hallottál? az gyakorlatilag newaza judo...

2011. szept. 10. 21:54
 14/31 anonim ***** válasza:
100%

"A BJJ-ről hallottál? az gyakorlatilag newaza judo..."

Hát k*rvára nem!

Mert a BJJ, az a ju-jitsuból és a birkózásból lett ötvözve, igen van benne pár judo technika.

De nem az az alapja!

Newaza judo...pedig már alig van, ugyanis kevesen oktatják a judo földharc részét, pláne M.o-on.

A legtöbb judo suliban inkább csak a földrevitelt oktatják, nem a földharcot. Az olimpiai judo-ban sincsen földharc, csakis földrevitel és dobások.

2011. szept. 11. 10:18
 15/31 anonim válasza:
Semmi olyat nem választanék, amiben össze vissza tapizzák az embert. Hallod undorító mikor a nyakadat összekulcsolja a lábával te meg szagolod a pöchét...
2012. júl. 29. 12:41
 16/31 anonim ***** válasza:
Nincs abban semmi gáz, 3 másodperc, és szagolgathatod az ibolyát az örökkévalóságig, alulról...
2012. júl. 29. 16:53
 17/31 anonim ***** válasza:

Birkózást válaszd, ez a legeredetibb, szerintem keményebb mint a cselgáncs.Itt a technikának nagyobb szerepe van, mert judoban meg tudod fogni az ellenfél ruháját, akkor is, ha a kezed elcsúszik, birkózásban nem.Számomra az is jobb, hogy nincsenek övek stb.

Elkezdted már valamelyiket?

2012. júl. 29. 18:05
 18/31 anonim ***** válasza:
48%

Ha nem akarsz izzadt férfitesteket ölelgetni, akkor ne bírkózz.

Ha izmos akarsz lenni, akkor gyúrj és egyél rendesen.

2012. júl. 29. 18:33
 19/31 A kérdező kommentje:

focizni kezdtem de körömvenövések sorozata miatt megint felmerült bennem a sportváltás és ezért emeltem ki ismét

most van időm választani úgyhogy kipróbálom mindkettőt de lehet hogy csak a birkózást mivel olcsóbb mint a judo és jelenleg nem állunk olyan jól hogy havi 5000 et edzésre költsünk

a birkózás csak 2500 ft és heti 1 szer van kondi lehetőség

meg van heti 1 földharc edzés is

2012. júl. 29. 21:22
 20/31 A kérdező kommentje:
mondjuk utolsónak üzenem hogy egy birkózó kétszer erősebb mint egy testépítő és bármikor szétkap egy testépítőt úgyhogy szerintem egy kis tiszteletet adhatsz nekik
2012. júl. 29. 22:30
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!