Mi lehet a probláma a kondival? Lent
Valamint az izmok edzéssel vízzel telítődnek s ezt is elveszted.
Két emberfajta van: ha abba hagyja a sportot az egyik elhízik a másik lefogy én is utóbbiba tartozom sajnos :(
első vagyok
hagyjuk már azt a találkoznál velem hülyeséget,kit érdekel mekkora vagy,az hogy azt hiszed hogy nagy vagy vagy ha tényleg nagy is vagy amit kétlek attól még fejben nem biztos hogy értesz hozzá. mellesleg meg én sem tegnap kezdtem és érdekes mód nem kérdezek ilyen hülyeségeket amit egy átlag ember már 1 hónap edzés után is tud. gratulálok hozzá ha évek óta edzel és ennyit nem tudsz hogy mitől van ez.
és még én nem értek hozzá,hát ki kérdez itt csak nem én? én még soha nem kérdeztem semmit,tudom hogy mit kell tennem,úgy tűnik te nem.
...........................__________.....................
...................../——****************——\.....................
................/——************************——\......................
.............../********************************\,,................
............../_________________________\.................
............./__________________________\......................
.............;*`lllllllllllllllllllllllllll,-~*~-,llllllllllllllllllll\.................
..............\lllllllllllllllllllllllllll/.........\;;;;llllllllllll,-`~-,.............
...............\lllllllllllllllllllll,-*...........`~-~-,\\\(.(—`*,`,.............
................\llllllllllll,-~*.....................)_-\§§*`*;..)...............
.................\,-*`—,*`)............,-~*`~.......§§/////./.....................
..................|/.../.../~,......-~*,-~*`;.........§§///////\..................
................./.../.../.../..,-,..*~,.`*~*..........§§//////.\.................
................|.../.../.../.*`...\...................../////////////)—`~,.............
................|./.../..../\\.....)......,.)`*~-,....//////////////.)......`~-,...........
..............././.../...,*`\\..//////////\\\\\\\\\\\\.////////////////..|.........—```*~-,,,,
...............(..........)`*~-,\\\.`*`.,-~*.,-*./////////////////../............\........
................*-,.......`*-,...`~,\.``.,,,-*.////////////////////...|..............\........
...................*,.........`-,...)-,\\\\\\\\|////////////////////....(`-,..........\.......
......................f`-,.........`-,/..\\\\\\\|//////////////////....,-*......|...`-.\........
............................................\\\\\/////////////////.........
................................................\\|//////////////..................
...................................................\\\/////////................
......................................................\\\/////...............
........................................................\\//....................
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!