Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mi lehet a probláma a kondival...

Mi lehet a probláma a kondival? Lent

Figyelt kérdés
Régebben kondiztam és miután abba hagytam(term nem szedtem szteroidot) lefogytam pedig izom volt rajtam mert vékonyabb felépítésű vagyok de izmos. Szóval nem értem, h miért adtam le azt az 5-6 kg-t amikor ettem is. Ha nem járok kondiba pl 2 hetet akkor már leadok pár kilót. Ez miért lehet? :D Köszi előre is. sziasztok 18/f.
2011. szept. 7. 19:52
 1/10 dirtboy ***** válasza:
nem akarok beszólni úgyhogy csak azt jegyzem meg hogy abszolút nem értesz a testépítéshez.
2011. szept. 7. 20:04
 2/10 anonim ***** válasza:
Az izom a szervezet számára nem "gazdaságos", mert sok energiát használ akkor is, ha nem dolgozik. Ha nincs rendszeres terhelés, a szervezet elkezdi lebontani az izmokat.
2011. szept. 7. 20:06
 3/10 anonim ***** válasza:
Pfu basszus ezt én se tudtam... Bár én kezdő vok...
2011. szept. 7. 20:15
 4/10 Fromjezus ***** válasza:

Valamint az izmok edzéssel vízzel telítődnek s ezt is elveszted.

Két emberfajta van: ha abba hagyja a sportot az egyik elhízik a másik lefogy én is utóbbiba tartozom sajnos :(

2011. szept. 7. 20:51
 5/10 A kérdező kommentje:
Első én nem értek hozzá? Több évet gyúrtam szóval nem hinném, h te neked itt kéne okoskodnod.
2011. szept. 7. 21:25
 6/10 A kérdező kommentje:
Lehet, h rosszúl fogalmaztam. Akkor mind1. Első találkoznál velem szembe és akkor mondanád,h nem értek a test építéshez. :D
2011. szept. 7. 21:26
 7/10 A kérdező kommentje:
testépítéshez
2011. szept. 7. 21:27
 8/10 anonim ***** válasza:
Választ már kaptál én meg csak megnyugtatnálak, hogy az "izom memoria" miatt amint elkezdesz edzeni pikk pakk visszanyered régi alakod !
2011. szept. 7. 22:12
 9/10 dirtboy ***** válasza:

első vagyok

hagyjuk már azt a találkoznál velem hülyeséget,kit érdekel mekkora vagy,az hogy azt hiszed hogy nagy vagy vagy ha tényleg nagy is vagy amit kétlek attól még fejben nem biztos hogy értesz hozzá. mellesleg meg én sem tegnap kezdtem és érdekes mód nem kérdezek ilyen hülyeségeket amit egy átlag ember már 1 hónap edzés után is tud. gratulálok hozzá ha évek óta edzel és ennyit nem tudsz hogy mitől van ez.

és még én nem értek hozzá,hát ki kérdez itt csak nem én? én még soha nem kérdeztem semmit,tudom hogy mit kell tennem,úgy tűnik te nem.

2011. szept. 7. 22:22
 10/10 anonim ***** válasza:

...........................__________.....................

...................../——****************——\.....................

................/——************************——\......................

.............../********************************\,,................

............../_________________________\.................

............./__________________________\......................

.............;*`lllllllllllllllllllllllllll,-~*~-,llllllllllllllllllll\.................

..............\lllllllllllllllllllllllllll/.........\;;;;llllllllllll,-`~-,.............

...............\lllllllllllllllllllll,-*...........`~-~-,\\\(.(—`*,`,.............

................\llllllllllll,-~*.....................)_-\§§*`*;..)...............

.................\,-*`—,*`)............,-~*`~.......§§/////./.....................

..................|/.../.../~,......-~*,-~*`;.........§§///////\..................

................./.../.../.../..,-,..*~,.`*~*..........§§//////.\.................

................|.../.../.../.*`...\...................../////////////)—`~,.............

................|./.../..../\\.....)......,.)`*~-,....//////////////.)......`~-,...........

..............././.../...,*`\\..//////////\\\\\\\\\\\\.////////////////..|.........—```*~-,,,,

...............(..........)`*~-,\\\.`*`.,-~*.,-*./////////////////../............\........

................*-,.......`*-,...`~,\.``.,,,-*.////////////////////...|..............\........

...................*,.........`-,...)-,\\\\\\\\|////////////////////....(`-,..........\.......

......................f`-,.........`-,/..\\\\\\\|//////////////////....,-*......|...`-.\........

............................................\\\\\/////////////////.........

................................................\\|//////////////..................

...................................................\\\/////////................

......................................................\\\/////...............

........................................................\\//....................

2011. szept. 7. 23:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!