Picit tuningolnám a karomat - Ajánlanátok vmi vízmegkötő szerűséget? XD (16vagyok)
Járok edzőterembe rendbe van az étkezésem is (am tömegnövelőzök) és gondoltam valamivel megdobom karomat LÁTSZATRA!!
((Mindenki tudja hogy a víz nem egyenlő az izommal tehát nem kell elmondani.)) Koksszal hagyjatok az nemkell...
Synthol -természetes olaj,be kell injektálni a karodba.ott megreked az izomszövet közt és JÓVAN nagyobbnak fog látszani a karod.pár hét max 1 hónap amíg felszívódik.sosem használtam,de tudom milyen.
CAUTION!! -Egy normális gyúrós azonnal kiszúrja h nem igazi izom,de a csajok nem fogják észrevenni(ha túladagolod akkor fájhat az edzés azt hallottam,olyantól aki használta vádliba,versenyhez).
aszem ez is olyant szedet vagy mi http://www.youtube.com/watch?v=fmu_h8HCiGo
de ez már undorito
Nézzétek ez még táncol is: !!.!
jáááj ezek a videók :/ vagyis a táncos, az 1.-vel semmi baj :D
Kérdező, vagyis inkább aki a vízhajtós példát írta. a vesékben valami baromira jó saját visszacsatolásos rendszer volt, nem emlékszem rá már részletesen, de ahogy hígul a véred, a kisebb ion cc miatt nagyobb vizelet kiválasztás lesz, míg ha kevés folyadékot viszel be, töményebb lesz a véred stb. nagyobb ion cc miatt kevesebb folyadékot választanak ki a vesék.
ez eléggé pontos, nincs olyan, hogy egyik nap többet vagy kevesebbet iszol, de a szervezet még az előző napi adagot választja ki. ergó a sivatagi léthez sem lehet "alkalmazkodni" egy embernek, viszont ahogy bekerül a vízszegény környezetbe, rögtön takarékos lesz a szervezet, mivel keveset iszik.
a Syntholtól nagyon komoly bajod lehet ! ! ! a kox-tól is problémáid lehetnek ha nem megfelelő stb.. de lényegtelen 16 éves vagy, nyomj le RENDESEN egy kreatin kúrát Volumass 35- és multivitamin társaságában és edzés közben igyál meg kb 2 liter vizet ! majd előtte és utána is !
hali :) ; ) én ezt ajánlom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!