Én alig eszem (max 800 kcal egy nap), tornázom minden nap
legalább fél órát, meg néha kijárok futni és nem
fogyok! Mi lehet az oka? És mit tehetnék még a fogyás
érdekében?
Figyelt kérdés
2009. ápr. 21. 02:26
1/7 anonim válasza:
Nem csak a kcal számít hanem az hogy milyen az összetétele, a diétában a szénhidrát mennyisége a meghatározó. A szénhidrátot jó minőségben kell bevinni (nem cukor liszt) (pl. rizs). Aerób tevékenységet kell végezni hogy a zsírégetés felgyorsuljon (kb 110-130 as pulzus életkortól függően) Ha ez mind a helyén van akkor meg kell EMELNI a szénhidrátbevitelt 10% kal egy hétre és megnézni mi történik.
2009. ápr. 21. 06:58
2/7 anonim válasza:
Ha túl kevés a kalóriabevitel, a szervezet "visszatart", védi önmagát.
Azt se felejtsd el, hogy a fogyás nem feltétlenül jelent súlycsökkenést. Tornázol, futsz, tehát izmot építesz, az izom pedig jóval nagyobb tömegű, mint a zsír.
2009. ápr. 21. 09:33
3/7 anonim válasza:
Hát nem tudom mit eszel de az én diétám 243g fehérjét, 156g szénhidrátot és 40g zsírt tartalmaz naponta, ez az abszolút minimum, és ez is 1795kcal...
Heti 4-5X 60perc bicaj + 3 súlyzós edzés.
Én emellett szédelgek és gyenge vagyok...
Mit eszel? Levegőt?
Már a kalóriaértéknél gyanús hogy valamit nagyon nemjól csinálsz...
2009. ápr. 21. 13:41
4/7 anonim válasza:
3. válaszoló, nem minden esetbe kell annyi kaloria, én is diétázok egy durva tömegelés után ahol a 4500kcal ment legalább és most a diétába 800-1200kcal között vagyok és még így is néha sok, pedig napi 5 kaja megvan meg minden, lehet, hogy becsömörlöt a szervezete nem akarja mint nálam..
2009. ápr. 21. 16:08
5/7 anonim válasza:
mozgás során meg kb fél óra után kezdi el a raktározott energiát ( a zsírpárnákból) használni, legalább 60-70 perc mozgás kell egyhuzamban.
2009. ápr. 21. 17:12
6/7 anonim válasza:
"3. válaszoló, nem minden esetbe kell annyi kaloria, én is diétázok egy durva tömegelés után ahol a 4500kcal ment legalább és most a diétába 800-1200kcal között vagyok és még így is néha sok, pedig napi 5 kaja megvan meg minden, lehet, hogy becsömörlöt a szervezete nem akarja mint nálam.."
Én csak 3000-3600kcal körül tömegeltem :)
De a megfelelő mennyiségű és minőségű kaját nem tudom kihozni ez alatt az 1700-1800 alatt, de így is fáradt vagyok meg szédelgek...
2009. ápr. 21. 18:20
7/7 anonim válasza:
800 kalória nagyjából az életbenmaradáshoz sem lenne elég hosszútávon,akkor sem ha kómában lennél és vegetálnál egész nap..nem hogy még sportolsz is. Hát ezért.Legalább a dupláját kellene,és válogasd meg mit eszel.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!