Lányok véleménye érdekelne? Mért kell egy pasinak gyúrnia és keménynek lennie?
jah és lejöhet de:
-nem beszélgetni
-nem azért hogy olyan súlyokban akarjon segíteni amibe bele nem tud nyúlni és agyonparáztat hogy ráejtem
-ne a futópadon ücsörögjön és kérdezgesse mikor végzek már
ezeken már túl vagyok, nem is volt hosszú életű az a kapcsolat sem:D
ált az ilyen lányokat egész jó hatékonysággal tudom szűrni. igazából nincsenek nagy elvárásaim, de a mostani 22-26 éves korosztály egyszerűen túlságosan otthon kockulós, fb előtt rohadós forma, elég volt pl most is bedobni hogy vasárnap kajaktúra? egyből jött a hüledezés meg sápadozás. inkább nézzünk meg egy filmet. a történet vége szummázva hogy hatalmasat lapátoltunk a haverokkal, és kicsit több lett a szabadidőm:D
nekem elég lenne ha egy kicsit aktívabban élne mint az átlag, el lehetne ráncigálni az erdőbe túrázni, bicózni, kajakozni néha, ha találok egy jó kiállítást vagy színdarabot akkor oda se húzza nagyon a száját, lehessen vele randizgatni és ne első este dobja be a derekát... lehessen picit vadászni...
ezek már túlzott elvárások a csajoknál akik kb annyit látnak rajtam hogy magas vagyok meg izmos:D pedig nem kell a fitnessmodell szilikoncica...
bix: Hát én elképzeltem ezt a futópadon ücsörgős csajt. :D
Kenuzás tök ász lehetett! :)
Amúgy talán keress olyan csajt ( mármint ha csajt kéne keresnem(ez elég fura így leírva) :), én így próbálnám), akinek van kutyája - mármint nem a zsebcirkálók, hanem _rendes_. Azok biztosan kirándulnak meg sportolnak. (Na, persze ha bírod a gyalogszőrösöket)
nyuszi: ez legalább annyira ködös megfogalmazás volt, mint Skócia, de azért asszem értem. ;)
Amúgy meg egyetértek, sztem mi elég hasonlóak vagyunk, én sem vagyok az a pletyizős-kozmóolvasós.
Áhh nehogy azt higgyétek, egy csomó barátnőm van akinek van kutyája és a házkörüli kutyasétáltatást sportnak tartja:D
Ennyi erővel a 80 éves öreg lány is kemény sportoló aki tejet vesz a közértben...
Hátööö.. Mondjuk valószínűleg nekem azért vannak normális csaj ismerőseim / barátnőim, mert nem bírom az ultracsajos macákat, de közülük mind túrázik, vagy agilityzik vele, vagy mindenféle keresővizsgája van vele.
Kenuba meg én anno simán beraktam volna a kutyámat - még élvezte is volna. :) (vagy legalábbis megszokja, ha nem akar úszni) :)
(bár nemtom mivel mentetek, de nekem simán megérte volna, hogy túrakenuval menjek emiatt, minthogy rendessel)
ilyenekkel van két kettes meg egy négyes. nem kenu, kajak:D a kenuban egy oldalon húzol csak, a kajak meg kéttollú evezővel megy:D
mondom. nem kizárt hogy vannak még értelmes lányok, sőt. én valahogy soha nem fogom ki őket:D de már valahol írtam,volt olyan barátnőm aki jött velem, komolyan vette, stb, de ő meg nálam is jobban rá volt függve, ami szuper lett volna, ha az egyébként spontán hálószoba jelenetek nem pusztán a teszto szintem tökéletes beállítását célozták volna meg... megszabott időnként pontos startal indította a dolgot, hogy ideális legyen... most érted:D azért ez beteg. mellette meg inkább pasi volt mentalitásban mint nő, és így a randik se úgy sültek el ált. egy nő legyen nőies. ha benyögök valami poént ne a vállamba üssön egyet, és ha lehet ne nyerjen vándorserleget rágó távolságköpésben:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!