Slavia 631 es légpuskárol kinek mi a véleménye?
Figyelt kérdés
2011. szept. 23. 21:08
1/9 anonim válasza:
Nekem van 2 is. Sosem zárom be a bejárati ajtónkat amikor otthon vagyok, mert mniden neszre felkelek, és ha valaki bejön akkor nyúlok a szláviára ami az ágy mellett van. Pontos fegyver. Ha seggbelövök vele egy betörőt, az többet nem jön a környékre. Ajánlom neked is.
2/9 A kérdező kommentje:
Így kell csinálni :DDDDDDDDDDDDDDDD
2011. okt. 6. 22:03
3/9 anonim válasza:
Nekünk is olyan van. Elég erős és pontosan lehet vele lőni bár egy kis gyakorlást igényel. Ha megfélemlíteni akarsz vkit vagy csurira vadászni akkor tökéletes. :D
4/9 Erdi222 válasza:
Egy alacson árfekvésű, jó minőségű, sokmindent kibíró puska..jó az ár/érték aránya..:)
Viszont ha te is "önvédelemre" akarod használni, akkor inkább vegyél gáz/riasztó fegyvert mert az hatásosabb és legális (csak vigyázz ha könnygázzal van töltve zárt területen pl lakásban óvatosan használd) :)
5/9 anonim válasza:
1. válaszolónak: csak akkor van szívás ha a betörőnek egy kicsit nagyobbacska csúzlija van mondjuk egy m249
6/9 anonim válasza:
1. válaszoló: Á errefelé nem járnak ilyenekkel. Meg hát elég nagy darab emberke vagyok. Ha gond van a Slaviaval akkor kap egy taslit. :D
7/9 anonim válasza:
ja jó nagy tasli és a betörö a földön is van
8/9 anonim válasza:
Otthonvédelemre gumilövedékesre tessék beruházni az uraknak:) Slavia-rol meg annyit hogy az ujonnan gyártottak szarok, akkor már inkább weihrauch. régi slaviak viszont ***** jók!
9/9 janduraakos válasza:
nekem csehszlovák slavia 631 légpuskám van és nincs vele semmi bajom
ha egy olcsó,pontos és engedély mentes fegyvert akarsz akkor a legjobbat választottad
nekem már 3 éve meg van
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!