Lányok véleménye érdekelne? Mért kell egy pasinak gyúrnia és keménynek lennie?
Szerinted az udvariasság abban merül ki, hogy előreengedsz valakit? Ennyi erővel annyi csaj/öregasszony szopkodhatna akit előreengedtem a buszon, hogy nem tudnék megmozdulni tőlük.
A pénz meg... Hogy szerezhetnél sok pénzt? Te sehogy. Énse. Ez nem úgy megy. Ha van kedved adócsalni vagy bankot rabolni, akkor esetleg.
Nyuszi:
Az a problémám a nőkkel, hogy alig ismerek olyat aki normális. Egyszerűen nem teremnek valahogy. Lehet, hogy trágyázni kéne, buza jobban nő tőle. Ismerek vagy 2-3at de abból egy se szabad. Meg még + 100at akik akkora nemtudommik hogy hihetetlen.
A válasz írója 70%-ban hasznos válaszokat ad.
A válasz megírásának időpontja: ma 20:29
Nincs rájuk szó, azért írtam úgy, de látom nem sikerült megérteni.
oyeacch a legelső hozzászólásban talált-süllyedt...csupán azért,amit Szókratész bácsi egykoron mondott,ez az idézet az egyik kedvencem,s amit ír,az a kőkemény igazság...
Amúgy,nem kell nagy állatnak,fullatomkigyúrtnak lenni.Annyi az egész,hogy legyen formád,kiállásod,ne legyél gyökér girhes és hizódisznó sem.Legyen egy normális testzsír%-od és egy férfihoz méltó izomzatod.
De ha annyira igénytelen vagy magadra nézve,hogy neked a saját tested szépsége és egészsége nem fontos,ha magadtól nem jössz rá,hogy ez az egész a TE érdeked,hogy normálisan nézz ki,akkor maradj csak olyan,amilyen vagy,és tegyél fel ilyen barom kérdéseket,ezzel is bizonyítva,hogy mennyire is bizonytalan vagy a személyedet illetően...
Kedves kérdező, szerintem nálad nem ez lehet a probléma:)
Hanem az, hogy nekem úgy tűnik, nincs semmennyi önbizalmad.
Egy izmos pasi sem menne semmire a lányoknál, ha meg sem merne szólalni, vagy látszana rajta, hogy fogalma sincsen, hogyan kell az elönyősebb oldalát mutatnia mások felé!
De a sport meg a jó külső önbizalmat add, (amit te is és mindenki lát)ennek tudatában már sokkal magabiztosabb vagy minden helyzetben.
Szerintem:
Ha nem nézel ki jól, és nincs önbizalmad = akkor még barátaid sem nagyon lesznek, nem hogy csajod.
Ha nem nézel ki jól és van önbizalmad = akkor a barátaid szeretni fognak és elég nagy esélyed van arra, hogy egy lánnyal összejőj, aki már jobban ismer téged.
Ha jól nézel ki, de nincs önbizalmad = ez szerintem baromi ritka, de a lányok szempontjából ez a legjobb:D
Ha jól nézel ki és van önbizalmad = akkor minden újjadra jutni fog egy lány, akár olyan is akit nem is ismersz.
Bármit is tervezel egy lánnyal nagy eséllyel véghez is viszed, attól függöen mekkora r.b.it néztél ki:D
Ha ezekközül bármelyik és nagyképű vagy, akkor a csajok nem fognak szeretni(tehát gyorsan használd ki őket, mielőtt téged fognak).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!