A futäs az milyen izmokat mozgat meg inkäbb?
Figyelt kérdés
szeretnék elkezdeni futni,narancsbör ellen,illetve kemnyitenék feneken,läbon,hasbol egy kicsit leadnék(szülés utän maradt egy kicsit).kisfiam ota visszafogytam mär,vékony vagyok,fogyni nem szeretnék,csak erösiteni,izmositani,leadni a narancsbört!erre jo a futäs??2009. ápr. 20. 14:37
11/13 anonim válasza:
Szia4
a futással vagy bármilyen sportal izmosodhatsz, de a narancsbőre a legjobb ha sport közben azt a testrészed ahol narancsbőr van betekered átlátszó fóliával, hogy alá izzadjon a bőr, így sokkal több méreganyag szabadul fel, az adott testrészen
12/13 anonim válasza:
Azt nem tudom hogy narancsbőr ellen mennyire jó,de azt tudom hogy zsírégető,mert rengeteg kalóriát el lehet égetni futás közben.Az alakot is szépen megformálja,feszes lesz a fenék,valamint szépen kirajzolódik a vádli és a comb izomzat is. Persze ezt hosszu távon kell érteni szóval ne ugy képzeld el hogy pár hét futással éred el ezeket az eredményeket. De nagyon ajánlom,mert erősit és jo kondiba hoz,nagyon jo a szivnek és nagyon jo stresszoldo(ezt tapasztalatbol mondom).Javasolnám a www.edzesonline.hu oldalt,itt mindent megtalálsz :)
13/13 anonim válasza:
A futás az hasznos,de vigyázz,csak futópályán vagy erdőben,a lényeg hogy ne betonon,aszfalton mert az tönkreteszi a lábakat és nagyon fog fájni a lábad egy idő után!
Esetleg ha megoldható akkor még tudom ajánlani a szobakerékpárt,az is nagyon hasznos!
Remélem tudtam segíteni,sok sikert:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!