Testépítés. Valami mellékhatások? Bőv lent.
Attól mennek tönkre, hogy a mozgások elég természetellenesek. Ha megnézed azokat, akik már pár éve benne vannak a témában, mindnek fásli a csuklóján, könyökén, térdén. Szerinted miért gyártanak súlyemelő övet? Amiket meg szednek mellé, nem azért káros, mert egyébként nem fogyasztasz olyat, hanem mert nem ilyen mennyiségben. Orvos mondta nekem.
Ha nekem nem hiszed:
Paracelsust a toxikológia atyjaként is emlegetik.
Mondása:
„A mennyiség teszi a mérget.”
Egy egész tudományág épít rá, ő csak tudta.
Értem.
Én nem szeretnék ilyen biz-baszokat szedni.
Természetesen szeretnék.
Értitek.
Túró
Tojás
Hús
Meg sok fehérje...Nem lesz gyors folyamat,de szeretnék naturál maradni.
Köszi a válaszokat!
A táplálékkiegészítőktől megnyugodhatsz, naturál maradsz. Sok naturál testépítő szedi. Az előttem lévő válaszoló orvosa meg valami brutálisan gagyi orvos lehetett. Ő még nem látott pl fehérjeport, szőlőcukorral? :D Edzés után szokták szedni mindenképp, meg ha nem tudsz úgy kajálni akkor reggel és este. Ha mindhárom időpontban egy adagot megiszik valaki, az 60g, azaz ha még eszel mellé pár szelet húst, megvan egy átlag ember napi fehérjeszükséglete, ami nem káros. Mivel edzel, neked több mint duplaennyi kell, ezért emellett meghatározott étrend alapján kell enni. Namost, ez elég sok fehérje, ennyi már biztos megárt. Viszont ennek a nagyrésze még mindig szilárd ételből származik, akkor miért is a tápkieget szidjuk?:D Igen, egy nem edző embernek megártana, de aki normálisan edz, az elhasználja mindet, ráadásul a napi 4liter folyadék is alap, ami mellett pedig nem károsíthatja a vesét.
Van még kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!