Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítés. Valami mellékhatás...

Testépítés. Valami mellékhatások? Bőv lent.

Figyelt kérdés
Sziasztok.14 éves Vagyok.Lassan 15.Testet szeretnék építeni,vagyis kondizni.Már 1 hete csinálom.folyamatosan napi 3/4-1 órát.Elég ez?Esetleg valami ötlet,étrendkiegészítők vagy tippek?Előre is köszönöm.
2011. aug. 31. 18:14
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
35%
hagyd abba az egészet. nem neked való.
2011. aug. 31. 18:18
 2/13 A kérdező kommentje:
Persze ilyesfajta kommentekre nem vagyok kíváncsi.
2011. aug. 31. 18:21
 3/13 TOMAtm ***** válasza:
heti 4 szer teljes testes edzést csinálj,hagyd a nagy súlyokat egyenlőre,az edzésed ne tartson tovább másfél óránál,de legyen minimum 45 perc.igyál sok folyadékot,egyél sok húst és meglesz az eredménye.arra ne számíts h izomkolosszus leszel,mert a te korodban még rettentő gyors az anyagcsere és nehezen fog jönni a tömeg,de izomzatod azért meghálálja idővel,csak légy türelemmel.
2011. aug. 31. 18:24
 4/13 A kérdező kommentje:
Értem,tehát heti 4x 1 és negyed órás edzés,sok hús.Egyebként nem is akarok,mivel az tuti nem leszek.Csak jól nézzek ki.étrendkiegészítők szóba jöhetnek?
2011. aug. 31. 18:28
 5/13 anonim ***** válasza:
Edzés után egy tömegnövelő turmix(protein+dextróz) nem ártana. Ezen kívül vitaminok, esetleg reggel és este egy-egy fehérje turmix.
2011. aug. 31. 18:54
 6/13 A kérdező kommentje:
Értem.Köszi
2011. aug. 31. 18:57
 7/13 anonim ***** válasza:
21%
Tönkremennek az ízületeid, néhány izomcsoport is, és ha iszod ezeket a $zarokat, még a veséd, májad, szíved, érrendszered is.
2011. szept. 1. 21:47
 8/13 TOMAtm ***** válasza:
te meg egy idióta vagy.....mi a szarért menne tönkre bármilye is?csak egy valódi tényt mondj és énis kidobom a sok sok ezer forintért vásárolt kiegészitőimet.légyszi,köszi :)
2011. szept. 1. 22:55
 9/13 anonim ***** válasza:
Nyomorult b*zi! Hozzá nem értő k*csögök véleményére nem kíváncsi a srác! Mi az h tönkremegy néhány izomcsoport??? MIEZ???? XDDDDDDDD BÚJJ EL ÖCSI!!!
2011. dec. 26. 13:00
 10/13 A kérdező kommentje:

Ez LOL!:)

Valóban,el hiszem,hogy nem tökéletes az egészségre.De olyan,hogy annyi az izmamimnak?:D

Vicces.:)

A többinek köszi.:)

2012. jan. 7. 17:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!