Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen harcművészetet ajánlaná...

Milyen harcművészetet ajánlanátok?

Figyelt kérdés

Kérek hozzá infót is ,hogy melyik mire tanít meg...Mit lehet tanulni edzéseken..Milyen gondolkozás a kiinduló pont..ilyen információk érdekelnek

Köszönöm!

2011. aug. 31. 02:25
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

Kedves Krisz!

Akkor az eddigi tapasztalataid szerint érdemes lenne aikidora jelentkeznem?Persze,komolyan venném,de ha gyér az oktatás?Mert én Pesten szeretnék elkezdeni egy harcművészetet.Eddig amire gondoltam az a Aikido ,tea kwon do,muay thai és a ju-jitsu.Mi a véleményed ezekről?

Tehát örülnék most egy egyenes tanácsnak.Alapból azért kezdeném el,hogy jól érezzem magam.Továbbá a lelki-béke,tisztelet,kitartás és egyéb tapasztalatok miatt szeretném elkezdeni.Nem akarok a legjobb lenni,vagy olyan aki bárkit szétver.Csak egyszerűen jó lenni benne,is és élvezni.:)

2011. aug. 31. 23:05
 12/18 anonim ***** válasza:

jitsu.

a többi mint lelett írva, M.országon leginkább tánc.

2011. szept. 1. 00:02
 13/18 A kérdező kommentje:
Ja,bocsi az elírásért.
2011. szept. 1. 00:15
 14/18 anonim ***** válasza:
Én imádom a Shaolin Kung Fu-t. Annyira nem vagyok otthon, hogy tudjam, általánosságban milyen a magyar színvonal, de kiemelten még senki sem fikázta (eddig), aminek örülök. Meg minden stílusban akadnak jobb/rosszabb edzők, nyilván Mo-n is és ilyen alapon a kajak-kenut meg az úszást leszámítva melyik sport jó még nálunk? (...) Mégis vannak "focisták", kosarasok, akik legalább olyan bénán rúgják a bőrt, egy angol focistához képest, mint ahogy egy magyar karatés egy japánhoz képest..
2011. szept. 1. 01:36
 15/18 anonim ***** válasza:

Szevasz Kérdező!

Krisz vagyok.

Hát jó aikido az még Dunaharasztin és Jászberényben van, ott a Kárászi Sándor tartja az edzéseket, Ő is kemény edzéseket tart és jó mester. Vagy mivel pesti vagy.

Nekem (az általam említett) Tóth István említette, hogy Pesten a Katona József aki még igen jó, és kemény aikido edzéseket tart. Itt van az edzésről az infó.

Budapest 13. kerület, Tüzér u. 56., BHSE Budo Centrum

Vezetô: Gollob Szabolcs 4. dan és Katona József 4. dan

Edzések: H Sze P 19.15-21.00 K Cs 9.00-11.00 Sze 5.45-6.45

De ha pesti vagy, akkor tanulhatsz Wudang kung-fut Aczéltól. Ő is válaszolt erre a kérdésedre az előző oldalon. Aczél mestere jó, és Aczél is igen jó. Ő nem az az ember a GYIK-en aki csak szájkaratézik a monitor előtt, az ő válaszaira érdemes oda figyelni, ő tud, és tényleg ért a harcművészetekhez.

Késes Krisz.

2011. szept. 1. 07:59
 16/18 anonim válasza:

Hali Krisz!

Dunaújvárosi színvonalas oktatóról nem hallottál? Mert úgy tudom , hogy van valaki, aki igen jó oktatásokat tart. Csak nem tudom a nevét, a keresztneve talán Attila...

2011. szept. 1. 09:23
 17/18 anonim ***** válasza:

"Dunaújvárosi színvonalas oktatóról nem hallottál? Mert úgy tudom , hogy van valaki, aki igen jó oktatásokat tart. Csak nem tudom a nevét, a keresztneve talán Attila..."

Na várjunk? Miről van szó? Mármint milyen harcművészeti stílusról? Mert azt nem írtad. Aikidóról van szó?

Nem tudom, hogy ott ki milyen edzést tart, soha sem jártam még Dunaújvároson. Sajnos nem tudok segíteni.

Krisz

2011. szept. 1. 09:35
 18/18 A kérdező kommentje:
Akkor majd megérdeklődöm.Köszi szépen mindenkinek!:)
2011. szept. 2. 12:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!