Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mitől ropog még mindig a vállam?

Mitől ropog még mindig a vállam?

Figyelt kérdés
2 hetet kihagytam edzésből és visszamentem.Mikor vége lett a vállam ropog 1-2szer még cuppogott is. Elég ijesztő 1hétig pihentettem. Mostanában csináltam pár karkörzést és most is ropog és mintha kicsit égne meg enyhén fáj.Simán túlterheltem és több idő kellene?Vagy nem ártana szedni valami izület védő-karbantartót?
2011. aug. 30. 23:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha nem akarod tönkretenni magad akkor mindenképpen szerezz be minél hamarabb valami izületjavítót. A biotechben kapható arthro guard gold megfelel a célnak,bár nekem a multi mineral complex jobban bevált. Ha nem szedsz edzés mellé rendszeresen ilyeneket akkor úgy fogsz járni mint néhány ismerősöm akik 32 évesen úgy panaszkodnak mint egy öregasszony,mert tönkretették az izületeiket a következetlen gyúrás által.
2011. aug. 30. 23:14
 2/6 A kérdező kommentje:
köszi szépen minél hamarabb beszerzek egyet
2011. aug. 30. 23:20
 3/6 A kérdező kommentje:
Arthroxon is jó ?
2011. aug. 30. 23:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Mert megszorítottam
2011. aug. 30. 23:40
 5/6 A kérdező kommentje:
És addig míg nem szedem egy ideg,akkor ne is edzek?
2011. aug. 30. 23:52
 6/6 oyeacch ***** válasza:
arthroxon a legjobb.
2011. aug. 31. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!