Fekvenyomáskor most nagyon ropog az egyik vállam. Mitől van ez? Hogyan gyógyítsam?
Figyelt kérdés
teljesen el is ment a kedvem a kondizástól2011. aug. 21. 19:36
1/15 De Puta Madre válasza:
Több bemelegítés, több víz! Ha nem jön be, vegyél súlyban vissza, szedjél ízületre valamit, pihentesd kicsit. [link]
2/15 A kérdező kommentje:
kösz
most kezdem az edzést most kezdek egyre jobban belelendülni, és most jött elő :(
2011. aug. 21. 19:51
3/15 dirtboy válasza:
le szoktad engedni a válladat a padra??? mert sokan kiemelik a vállukat fekvenyomáskor
4/15 A kérdező kommentje:
nem tudom, hogy ez mit jelent
igen, leszoktam engedni a hasamig a súlyt, ha ezt jelenti
2011. aug. 21. 19:58
5/15 A kérdező kommentje:
jaaaah
de hülye vagyok
hát ezt még nem próbáltam, de eléggé keskeny a fekvenyomópad
mindjárt kipróbálom, és megnézem, h leszoktam-e engedni
2011. aug. 21. 20:00
6/15 De Puta Madre válasza:
Hasadig? Az milyen fekvenyomás fajta?
7/15 dirtboy válasza:
akkor úgy mondom hogy a válladat a pad síkjáig,olyan keskeny válla senkinek nincs mint egy fekpad az igaz
8/15 A kérdező kommentje:
akkor nem hasamig, mellemig (elírás)
hát akárhogy próbálom igazgatni, mindenféleképp ropog, bár igaz, hogy hol jobban, hol kevésbé
most nyomtam párat, és most a bal ropogott, a jobb nem
délután fordítva volt
2011. aug. 21. 20:08
9/15 De Puta Madre válasza:
Gondolom, hogy ennyi idő alatt nem melegítettél be...
10/15 dirtboy válasza:
csináld kis súllyal és szabályosan,elvileg majd megerősödik és stabilizálódik,mellé menyen ízületvédő,és sokat igyál mert ha nincs meg a kellő ízületi folyadék az gond
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!