Testépítők! Megtorpant fejlődés?
Üdv!
2éve edzem, és úgy érzem már egy 7-8hónapja, hogy megállt a fejlődésem. valami hulladék genetikám lehet, mert 2 év alatt nem értem el hatalmas fejlődést, igaz első fél évben a kajám és edzésem is szar volt. most kaja rendben van, 2-2,2g fehérje/tskg és kb 4g ch, de ezen fokozatosan próbálok emelni. és 40g zsír.
tápkiegek is rendben vannak, vitamin,liquid amino, bcaa,gluamin,omega3,C,kálc-magnéz., és kreatin kúrákat is szoktam tolni.
valami tipp, hogyan indulhatnék újra fejlődésnek? ch-t most fokozatosan emelem, úgyhogy ezt ne írjátok.
edzéseim elég változatosak, most álltam át 4napos edzésterve. heti 1x 1 izom.
1.mell
ferdepadon fekvenyomás
fekvenyomás
átthúzás
tárogatás
2.láb
guggolás
elölguggolás
lábtoló
lábfeszítő
lábhajlító
nyújtott lábú felhúzás
vádli állva
3.hát-bicepsz
lehúzás
szűklehúzás
döntött törzsű evezés
ülve csigán evezés
letolás nyújtott karral
scott pad
ülve beforgatás egykezessel
kalapács
végére 2sorozat állva rúd
4.váll-tricepsz
eddie abbew féle válledzést csinálom most, nézzétek meg, nagyon gyilkos
tricepsz:
2pad között tolódzkodás
szűknyomás
letolás csigán
szoktam végezni a végére durrantás miatt vetkőző sorozatokat. ismétlésszámok viszonylag magasak 15körül.
szoktam alkalmazni piramis módszert is.
ha valakinek van valami tanácsa kérem ossza meg velem.
písz
hasat kedv szerint nyomom.
nem tudom használna-e a tesztoszteron termelést serkentő cucc, mivel 18 leszek csak, így elvileg az egekben van a tesztoszteronom. anabolikus hatású cucc se tudom, hogy szükséges-e, mert 3 óránként kajálok, meg használok bcaa-t, meg glutamint, aminek szintén hasonló hatása van.
viszont már én is agyaltam ezen, hogy lehet magasan van a kortizol szintem, úgyhogy a kortizol csökkentő elég jól hangzik.
amúgy ezeket mind próbáltad is?
Talán kevés az állóképességed,ha a vérkeringés nem tudja eljuttatni az anyagokat amit eszel az izmokba,akkor kár az energiáért!
Hetente egyszer magas ismétlésszám(50-100!!!),minden izomra!
Nehéz ezt bevállalni,pedig működik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!