Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Testépítők! Megtorpant fejlődés?

Testépítők! Megtorpant fejlődés?

Figyelt kérdés

Üdv!

2éve edzem, és úgy érzem már egy 7-8hónapja, hogy megállt a fejlődésem. valami hulladék genetikám lehet, mert 2 év alatt nem értem el hatalmas fejlődést, igaz első fél évben a kajám és edzésem is szar volt. most kaja rendben van, 2-2,2g fehérje/tskg és kb 4g ch, de ezen fokozatosan próbálok emelni. és 40g zsír.

tápkiegek is rendben vannak, vitamin,liquid amino, bcaa,gluamin,omega3,C,kálc-magnéz., és kreatin kúrákat is szoktam tolni.

valami tipp, hogyan indulhatnék újra fejlődésnek? ch-t most fokozatosan emelem, úgyhogy ezt ne írjátok.

edzéseim elég változatosak, most álltam át 4napos edzésterve. heti 1x 1 izom.

1.mell

ferdepadon fekvenyomás

fekvenyomás

átthúzás

tárogatás

2.láb

guggolás

elölguggolás

lábtoló

lábfeszítő

lábhajlító

nyújtott lábú felhúzás

vádli állva

3.hát-bicepsz

lehúzás

szűklehúzás

döntött törzsű evezés

ülve csigán evezés

letolás nyújtott karral

scott pad

ülve beforgatás egykezessel

kalapács

végére 2sorozat állva rúd

4.váll-tricepsz

eddie abbew féle válledzést csinálom most, nézzétek meg, nagyon gyilkos

tricepsz:

2pad között tolódzkodás

szűknyomás

letolás csigán

szoktam végezni a végére durrantás miatt vetkőző sorozatokat. ismétlésszámok viszonylag magasak 15körül.

szoktam alkalmazni piramis módszert is.

ha valakinek van valami tanácsa kérem ossza meg velem.

písz

hasat kedv szerint nyomom.

2011. aug. 30. 15:17
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:

nem tudom használna-e a tesztoszteron termelést serkentő cucc, mivel 18 leszek csak, így elvileg az egekben van a tesztoszteronom. anabolikus hatású cucc se tudom, hogy szükséges-e, mert 3 óránként kajálok, meg használok bcaa-t, meg glutamint, aminek szintén hasonló hatása van.

viszont már én is agyaltam ezen, hogy lehet magasan van a kortizol szintem, úgyhogy a kortizol csökkentő elég jól hangzik.

amúgy ezeket mind próbáltad is?

2011. aug. 31. 10:13
 12/12 József1 válasza:

Talán kevés az állóképességed,ha a vérkeringés nem tudja eljuttatni az anyagokat amit eszel az izmokba,akkor kár az energiáért!

Hetente egyszer magas ismétlésszám(50-100!!!),minden izomra!

Nehéz ezt bevállalni,pedig működik.

2013. szept. 1. 20:53
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!