Futással menyi idő alatt lesz kockás hasam?
izmosabb kb.soha
futástól akkor lesz kockás a hasad ha a kalóriabeviteled kevesebb mint amennyi kellene naponta,a még több addig csak erőnléti edzés a futásod.
Köszi a Válaszokat.
Nem vagyok Dagi sőt inkább sovány vagyok.(175cm magas és 67-68 Kg F/21) Diéta alatt mit értünk? :D Bocsi ha értetlen vagyok.
Kalóriadeficites,szálkásító diétát.
Mi mást?
tegnap 23:32
Jogos a kérdése mert a diéta szó nem egyenlő a fogyókúrás diétával.Az is diétázik akinek az étrendje össze van írva és nem vegyesen eszik mindent. Erre figyelj ha választ írsz.
kérdező:ilyen magasság és testsúly mellet ne fogyókúrázz,nem tudom hogy oszlik el a súly rajtad de már látszódnia kéne a hasizomnak.
haspréseket csinálj,lehet nem elég fejlett a hasizmod azért nem látszódik még.
fogyni már semmiféle kép ne fogy lehetőleg,egy 60kilós csávó nem férfias hiába kockás a hasa,max.ajtót kitámasztani jó
futástól tényleg nem lesz kockásabb. a futással a szívedet "edzed".
én hasizmot úgy szoktam erősíteni,h csinálok felüléseket,hasprést + lábemeléseket.!
sok sikert!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!