Nem ízlik a sciteces epres fehérje, valahogy el lehet nyomni az ízét?
Az illata az elég jó olyan mint az epres milka csokié de az íze már kevésbé jó. Mikor megiszom akkor mindig elkap a hányinger és fáj a hasam. Valahogy nem lehet elnyomni az ízét? 3dl-be szoktam feloldani és langyos vízbe haverom azt mondta abba oldjuk. Vagy lehet hidegbe is?Szerintem hidegbe jobban esne. Vagy hidegbe nem oldódna fel rendesen?1.5 vagy 2 olyan kanállal ami hozzá van szoktam beletenni.
15f/52kg
hideg vízbe mehet persze,kibírja meleg be meginni nyáron.
az íze miatt ne aggódj majd kinövöd az ilyen ízes dolgokat és le sem fogod sza rni hogy ízlik vagy nem ízlik csak letolod és kész
boaaa....BSN Syntha6 -ot vegyél ne ilyen győzikés whey pro-t.
am meg a súlyodhoz inkább tömegnövelő dukálna.De azért csak hogy elkeserítselek,nagyon fiatal vagy a kondizáshoz,lehet h jó fizikumot elérsz magadhoz képest,de olyan gyors ebben a korban az anyagcseréd h 'kigyúrt' 100%h nem leszel(az majd olyan 20 évesen lehetsz).szóval mindegy h eszed e a proteint vagy sem.
így van
nem köll neked tömegnövelő, se fehérjepor, küld el nekem póstán, majd én megvedelem :D
írj privátot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!