Testépítők! Sav-bázis egyensúly?
Áhoj!
Az érdekelne, hogy ti(testépítők) figyeltek a savbázis egyensúlyra? a legtöbb testépítő élelmiszer erősen savas kémhatású, ezáltal könnyen elsavasodhatunk. 20%sav és 80%lúg lenne ideális számunkra. én sztem már iszonyúan savas lehetek, nem sok zöldséget fogyasztok, viszont a húst,rizst,etc.etc. tömöm magamba hatalmas mennyiségben.
vitaminokat is szedek nem kis dózisban, de ennek ellenére nem túl erős az immunrendszerem, rendszeresen folyik az orrom, és nem érzem magam 100%ban egészségesnek, sokszor vagyok fáradt, és gyengének érzem magam olykor-olykor.
továbbá rettentően izzadok, és nagyon erős szúrós szaga van a verejtékemnek, gondolom ez is a savasodás miatt van.
alvászavaraim is vannak, és nem is fejlődök optimálisan, elképzelhető, hogy ez is a savasodásra vezethető vissza?
a konkrét kérdés: Ti foglalkoztok ezzel? tapasztaljátok magatokon a negatív hatásokat? és hogy érdemes lúgosítani? simán megemelni a zöldségek mennyiségét, vagy esetleg tápkieget is bevetni?
oyeach,amigo,gbacks dilisnyuszi nektek kötelező válaszolni! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!