Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Még egy órával futás után is...

Még egy órával futás után is remeg kezem-lábam. Miért van ez?

Figyelt kérdés

Nem futok sokat, mert a tüdőm nem elég erős még (10-15perc), mégsem érzem jól magam utána.

Másik kérdésem az lenne, hogy a futás 10. perce körül szorító érzést érzek a hasamban, ezt mivel küszöbölhetném ki? Nem a tüdőmnél szorít, hanem a hasamat nem bírom "mozgatni" mikor levegőt veszek. Remélem értitek.

2011. aug. 26. 20:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Százszázalékig nem ,de valami hasonló nekem is volt , ahogy erősödtem (mégtöbb futás ) elmúlt , mondjuk nem teljesen de jelentősen jobb volt
2011. aug. 27. 18:37
 2/3 Lollapv ***** válasza:
Ha a hasadnal olyan mintha szurna akkor beszorult a levego, figyelned kell a levego vetelre futas kozben, ne kapkodd hanem rendszeresen, mondjuk 2lepesenkent besziv 2lepesenkent kifuj, az hogy remeg a kezed labad, lehet attol h leesik a vercukor szinted, fontos h mindig igyal utana elegendo folyadekot, es h ne ures gyomorral fuss
2011. aug. 27. 21:53
 3/3 anonim ***** válasza:
légvételre hasznos amit ketteske írt én is azt szoktam mondjuk van aki úgy szokta hogy 4 beszív négy kifúj egyéni csak figyelj arra hogy legyen üteme a futásodnak nagyon sokat segít én is úgy szívok be és fújok ki .
2011. aug. 28. 16:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!