Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Gyurmások? Mit gondoltok?

Gyurmások? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés

Na szóval az lenne a kérdésem...hogy most vagyok 91 kg,a képen látható módon.Nem vagyok épp szálkás,de nincs is rajtam az a tűrhetetlen felesleg,csak épp annyi,amennyi engem zavar.Tehát szálkásítanom kéne,DE

küzdősportolok,és oda meg versenyre kell a tömeg,most jön a szezon,és ha most leszálkásodom,nem lesz meg a tömegem(szóismétlés).

Ha erre még rátömegelnék,kb. olyan 95 kg-ig,jó kajával,sok plusz zsír jönne fel?De ugye izomban is "nagyobb" lennék,ha tömegelek.

Mit javasoltok?Elkezdjem a szálkásítást,vagy tömegelés?Előre is köszi.

[link]

[link]

2011. aug. 25. 23:15
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Annyira még nem értek a dologhoz, de van egy ilyen általános megközelítés, hogy ha viszonylag odafigyelsz a kajára, és mindent jól csinálsz, akkor olyan 1:1 arányban jön az izom és a zsír. Tehát vegyünk úgy, hogy a 4 kilóból 2 az izom, akkor az már jó. Ha nagyon szarul csinálod, akkor lehet hogy csak 1 kiló lesz izom belőle. Akik baromi szerencsések, azoknak meg minimális zsírral megy az izom. Te tudod milyen alkat vagy, de a kép alapján nem a tökéletes genetikával megáldott kategóriába tartozol.
2011. aug. 27. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!