először is nincs olyan izomtömegnövelő szer amitől nagyobb lesz a karod és legálisan megveheted, azt hívják szteroidnak és azt ne szedj, mert megdöglesz....én spec ezt a fehérjét nem igazán szeretem, ha ilyen árkategóriájú kevert fehérjét szeretnél, akkor én a ProMix-et javasolnám, azt én is szedem + mellette még edzés után 100% whey professionalt. ne legyen igazam, de neked szerintem azért még nem 100as az étrended, de ezt még fél éves edzésmúlttal nem is kell tökéletesnek lenni, a lényeg, h annyi fehérjét igyál pluszban amennyi kellene az étrendedbe. másrészt én neked egy zöld Jumbot ajánlanék tömegnövelőnek, reggel 2kanál edzés után 3kanál és ha van rá keret este egy Pover protein/ProMix, ha még szükséges a fehérje
2011. okt. 1. 16:05
4/8 anonim válasza:
16.05ös vagyok és az előttem szólónak: igaz, h jó árban van, de 10g fehérjével adagonként kitörölheti a seggét
2011. okt. 1. 16:07
5/8 dirtboy válasza:
először étrended legyen,másként nem fog érni semmit.
ha meg van az étrend mehet a power protein és edzés utáni shékbe rakjál dextrózt is.
mert ugyebár edzés után nem csak protein kell hanem ch is hogy vissza tölts a kiürült glikogénraktárakat.
úgyhogy úgy tudsz ennek a segítségével fejlődni rendesen ha meg van a tömegnövelő étrend és azt egészíted ki ezzel a táplálék kiegészítővel plusz dextrózzal edzés után.
2011. okt. 1. 18:35
6/8 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat!
A szőlőcukorból mennyit kell bevenni edzés után?
2011. okt. 1. 19:55
7/8 anonim válasza:
ár-érték arányban jó választás lehet, de ne készülj gasztronómiai élményekre
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!