Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erről a proteinről?

Mit gondoltok erről a proteinről?

Figyelt kérdés

[link]

Nem nagyon értek az ilyenekhez, hátha ti tudtok segíteni.

Szóval, ha ezt a terméket megveszem, és szedem a leírás szerint, és kondizok is, akkor ezzel jól tudok fejlődni?

Ez is egy olyan termék, amivel izmom tömeget tudok növelni?

(0.5 éve edzek kb, és az étrendem is jó)

Előre is köszönöm a válaszokat!

És bocs, ha olyan "hülye kérdés", de nem vagyok most ezzel tisztába.

2011. okt. 1. 15:51
 1/8 A kérdező kommentje:

Én soványabb típus vagyok, vékonyabb kéz, stb... Szóval arra kellene, hogy nagyobb legyen a kezem.

Ha ez nem jó arra, akkor tudnátok ajánlani, valami olcsót, és jót?

2011. okt. 1. 15:56
 2/8 anonim ***** válasza:

Ha vékony vagy tömegnövelő kéne! [link]

NÉZD CSAK EZ JÓ ÁRBAN VAN.

2011. okt. 1. 16:00
 3/8 anonim ***** válasza:
először is nincs olyan izomtömegnövelő szer amitől nagyobb lesz a karod és legálisan megveheted, azt hívják szteroidnak és azt ne szedj, mert megdöglesz....én spec ezt a fehérjét nem igazán szeretem, ha ilyen árkategóriájú kevert fehérjét szeretnél, akkor én a ProMix-et javasolnám, azt én is szedem + mellette még edzés után 100% whey professionalt. ne legyen igazam, de neked szerintem azért még nem 100as az étrended, de ezt még fél éves edzésmúlttal nem is kell tökéletesnek lenni, a lényeg, h annyi fehérjét igyál pluszban amennyi kellene az étrendedbe. másrészt én neked egy zöld Jumbot ajánlanék tömegnövelőnek, reggel 2kanál edzés után 3kanál és ha van rá keret este egy Pover protein/ProMix, ha még szükséges a fehérje
2011. okt. 1. 16:05
 4/8 anonim ***** válasza:
16.05ös vagyok és az előttem szólónak: igaz, h jó árban van, de 10g fehérjével adagonként kitörölheti a seggét
2011. okt. 1. 16:07
 5/8 dirtboy ***** válasza:
100%

először étrended legyen,másként nem fog érni semmit.

ha meg van az étrend mehet a power protein és edzés utáni shékbe rakjál dextrózt is.

mert ugyebár edzés után nem csak protein kell hanem ch is hogy vissza tölts a kiürült glikogénraktárakat.

úgyhogy úgy tudsz ennek a segítségével fejlődni rendesen ha meg van a tömegnövelő étrend és azt egészíted ki ezzel a táplálék kiegészítővel plusz dextrózzal edzés után.

2011. okt. 1. 18:35
 6/8 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

A szőlőcukorból mennyit kell bevenni edzés után?

2011. okt. 1. 19:55
 7/8 anonim ***** válasza:
ár-érték arányban jó választás lehet, de ne készülj gasztronómiai élményekre
2011. okt. 1. 21:08
 8/8 dirtboy ***** válasza:
100%
dextrózból maximum 1g/tskg kell edzés után.
2011. okt. 1. 21:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!