Vörös Zoli mit gondoltok róla?
Figyelt kérdés
személy szerint ő a példaképem és a garázsba vannak kiplakátolva a képei ő ösztönöz mikor kondizok otthon :) XD
és ráadásul iszonyat jó pasi :)
19/L
2011. szept. 24. 20:45
1/13 anonim válasza:
Legalább nem dzsásztinbíbört pakolgatsz ki :D Én tisztelem, és szerintem is jó pasi.
2/13 A kérdező kommentje:
alap :) én is tökre tisztelem :)
kár h nem ilyenek a mai pasik :'( (hanem ilyen nyúlbélák ezzel nem azt akarom mondani h minden pasi így nézzen ki hanem legyen vmi tartása )
2011. szept. 24. 20:51
3/13 anonim válasza:
Ja, tartás az kell, de a mértéktartás a legfontosabb (mindenben).
4/13 A kérdező kommentje:
annyira durva h ezek a dzsásztinbíbör" mutációk lettek a divatok :(:S
2011. szept. 24. 20:53
5/13 anonim válasza:
az, de mit tehet félmilliárd ember 6,5 milliárd majommal szemben? :)
6/13 dirtboy válasza:
én is bírom a csávót bár én nem úgy mint ti mert én férfi vagyok,de tény hogy jó fej és jó a beszélőkéje is és erőt is ad az edzéshez ha rágondolok.
ezeket a videókat pedig imádom:
http://www.youtube.com/watch?v=KrmUxvZXm9k
7/13 A kérdező kommentje:
ez a pali egy forma nagyon bírom áhhhhhhh:)
2011. szept. 24. 22:06
8/13 Offthewall válasza:
Én is bírom, de Kathi Bécit, Lauter Viktort, Tóth Danit se felejtsük ki, többek között. Van róla 1 Attack című játékfilm szerűség, tulajdonképp 1 jól összepakolt videonapló, azt láttad? Jópofa, bunny forgatta. Meg van róla a youtubeon red rock reality, bár gondolom ezt már mind tudod :D:D Én úgy gondolom, hogy rendes karakter, van valami a fejébe is, jók a szövegei.
9/13 anonim válasza:
imádom ezt az embert:D nagyon nagy arc...Red Rock Reality-t meg élmény nézni vele
10/13 A kérdező kommentje:
hát igen a .Red Rock Reality az nagyon jó :)jó a dumája iszonyat :D
2011. szept. 24. 22:59
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!