Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Koksz? (többi lent)

Koksz? (többi lent)

Figyelt kérdés

Lenne néhány kérdésem róla:

1,A koksz az miben károsítja a szervezetet?

2,Simán be lehet szerezni?

3,Drágább mint egy táplálékkiegészítő?

4,Ha abba hagyja az ember DE ugyanúgy edz mint az előtt" akkor vmien szinten lefújódik gondolom az ember de nem lesz ugyanolyan a testi felépítése mint azelőtt vagy igen?

5, Ti használtatok már kokszot? Tapasztalatok?

6, Az ugye por szerűség mint a táplálékkiegészítő vagy injekcióval kell beadni ?

7, Nagyon durván megnyúlhat a bőr/szétrepedezhet?

Bocsi a sok buta kérdést de kíváncsi vagyok rá :) 19/L

Hirtelen ennyi jutott eszembe, nagyon szépen köszi ha vki válaszol rá :)

2011. aug. 25. 13:52
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
jolvan de tudod hogy a legtöbbet egy használótól tanulhatod el?.. én már ismerem a minden részletét a buktatoit szoval ha meggondoltad magad nyugodtan írj:)
2011. okt. 18. 23:04
 12/14 A kérdező kommentje:
igazándiból már rájöttem arra h még sem akarom ezt, annyit nem ér meg h vmi bajom legyen tőle meg hát még is csak lány vagyok
2011. okt. 19. 17:31
 13/14 anonim ***** válasza:
ahh. akkor megnyugodtam:)) hidd el így vagy cép nem kell ilyenekkel tönkretenni magadat.
2011. okt. 21. 21:11
 14/14 A kérdező kommentje:
:)
2011. okt. 21. 21:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!