Valaki szedett már winstrol-t vagy hasonló koksz-ot?
Az lenne a kérdésem ha szedtetek volt-e valamijen mellékhatása? Utána olvastam, hogy a wintrol szálkás izmot hoz és nem annyira erös mint a többi koksz szval nem vizesit csak egy kicsit! NEKTEK MI A VÉLEMÉNYETEK!?
Én most akarok venni de csak 1 vagy 2 hónapos kurát akarok nyomatni felmenni 140-150 kiló maximumig, hogy jól nézzek ki!
"Szálkás izmot hoz" télapó beceneve winstrol??
Véleményem az hogy ne koxolj.
Majd jönnek a türelmesebb kollegák, akik kifejtik hogy miért is nem való neked szteroid.
Egy kúra kb. 7-10 kilót fog eredményezni aminek szintén kb a fele le fog esni a végén... Amúgy tényleg gyenge cucc, viszont nem szokták tömegelés céljából, csak úgy szedni...
Annak ellenére sem, hogy ez csak egy kispályás fiúcska a többi társa mellett...
A baj az ezzel, hogy aki egyszer ilyesmikhez nyúl megint meg fogja tenni és megint és megint...
Nem bírja elviselni az ego azt, hogy nemrég még jó nagy voltam a tükörben most viszont kisebb, pedig ugyan olyan keményen tolom. (ugyebár az a pár kiló víz csodákra képes az optikai tuningok terén.) Szóval érdemes más megoldásokhoz nyúlni, ha gyorsabban szeretnél fejlődni/ egy szintre elérni.
És még egyszer mondom, a Wini nem tömegelésre való.
igen.
mellékhatás: rontja az izületek kenését,csukló,térd és bokafájás.
tényleg szép kis izmot hoz.KIS izmot....2 hónap olyan 2-3 kiló izom kb.nagyon gyengus koksz..igazából nekis tudom miért irják koksznak.ennyit egy LG sciences MMv3 + Natadrol pro-hormonos kúra is hoz,sőt többet is.És az legális,igaz nem olcsó,de legalább nem gagyi desztiláltvizet veszel.mivel a winstrol depo vizbázisú szteriod és nemigen van hatóanyagtartalmú a forgalomban,jó esélyel veszel egy üvegcse SEMMIT.
GreenTea
1-2 hónapos kúra, 140-150kg... olvass még egy kicsit a témában, és gondolkodj el rajta, hogy miért csinálnak 3 hónapos kúrákat 5-6 féle cuccal a versenyzők.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!