Koksz? (többi lent)
Lenne néhány kérdésem róla:
1,A koksz az miben károsítja a szervezetet?
2,Simán be lehet szerezni?
3,Drágább mint egy táplálékkiegészítő?
4,Ha abba hagyja az ember DE ugyanúgy edz mint az előtt" akkor vmien szinten lefújódik gondolom az ember de nem lesz ugyanolyan a testi felépítése mint azelőtt vagy igen?
5, Ti használtatok már kokszot? Tapasztalatok?
6, Az ugye por szerűség mint a táplálékkiegészítő vagy injekcióval kell beadni ?
7, Nagyon durván megnyúlhat a bőr/szétrepedezhet?
Bocsi a sok buta kérdést de kíváncsi vagyok rá :) 19/L
Hirtelen ennyi jutott eszembe, nagyon szépen köszi ha vki válaszol rá :)
1) midenben
2) kapcsolat kérdése, mi a sima
3) relativ
4) lefújódik :D ez a felfújódik ellentéte?
5) nem
6) tabletta vagy folyadék
7) igen, egyénfüggö
NE MÁÁÁR!!!
Csaj létedre koxolni akarsz? Szégyelld magadat. Már azért is mert megfordult a fejedben.
Én a helyedbe nem koksz-olnék mert csaj vagy!
Még pasinál elmegy de csajnál(szőrösödhetsz,gyorsabb lehet a hajhullásod,férfi hormonokat is kezd el termelni a szervezeted a koksz miatt ezért megváltozhat az alakod és az arcod is. A kérdésedre!:
1: vese, májat károsítja(fölleg a tablettás)szájon át kell bevenni.
2:Nem ez illegális dolog mint a drog
3:Olcsóbb mint a táp kieg ezért is használják sokan a testépítök közül és(sokkal nagyobb az eredmény)
4:Nem minden szernél esel visza annyira de viszont minden szernél visza esel egy minimális szinten.(Winstrol szálkás izmot hoz és nem annyira erős koksz pl-ul)
5:Nem de akarok majd. 19/F
6:Van injekciós és tablettás is az injekciós-ból van több fajta van amejik sürűbb és nagyobb tű kell a beadásához.
7:Ha keményen nyomod az edzés és olyan genetikád van hogy gyorsan fejlösz akkor igen megnyúlhat a bőr és megrepedezhet.Nekem a sima konditol is repedezett a válamnál a bőr.
REMÉLEM SEGÍTETTEM! :)
tényleg erre is gondolj kiscsaj! szőrösödés férfiasodás stb... mind mind mellékhatás. a végén még pocsös lány leszel:) sztem hagyad ezt.. biztos szép vagy ne rontsd el magadat ilyen szerekkel.
20:50 voltam.
köszi mindenkinek :)
Nyugi nem fogok :)
Am azért fordult meg a fejemben mert vékony vagyok :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!