Aki könyvből tanulta meg a callanetics-et, melyik könyvet ajánlaná?
Figyelt kérdés
2011. aug. 23. 22:32
3/5 anonim válasza:
nem tudom, figyeled-e még a kérdést... nekem az eredeti könyv van meg, amit Callan Pinckney írt, de sajnos szlovákul. Nem tudom, Magyarországon hol lehet kapni. Különben nagyon jó! Az ELSŐ (igen, az első) alkalom után volt látszata!
4/5 A kérdező kommentje:
Figyelem a kérdést.
Köszi szépen a választ! Igen, én is a kék könyvből akarom majd tanulni.
Mik a tapasztalataid? Meddig csináltad? Észrevehető volt a változás?
2012. jan. 3. 21:35
5/5 anonim válasza:
Most négy órán vagyok túl, szóval nekem sincs még nagy tapasztalatom, de érzem, hogy jót tesz. A tartáson lehet a legjobban észrevenni, de a csípőbőségem is csökkent már. Anyukám nagyon jól nézett ki, mikor csinálta, sajnos már abbahagyta. De mindenképp csak ajánlani tudom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!