Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ha "minden fejben dől el"...

Ha "minden fejben dől el" akkor miért fáradok ki, miért nem bírom csinálni?

Figyelt kérdés

Ezt mondják, hogy "minden akarat kérdése" de akkor hogy lehet, hogy nem birok lenyomni egyszerre 50 fekvőt? 30 után nem bírom, összesek. Pedig az akaratomban NAGYON akarom!

Nem birok kinyomni 30 kilót, 10 szer, pedig NAGYON akarom.

Akkor mi ez a duma?

Hazudtak nekem?

2011. aug. 23. 12:11
 1/6 anonim válasza:
Csak kocka izomzattal rendelkezel.
2011. aug. 23. 12:24
 2/6 anonim ***** válasza:
Lehet neked fejben hiper szuper izom állóképességed, ha nem fejleszted soha nem lesz. A fej oda kell, hogy folyamatosan edz és fejlődj és ne állj le 2 hét után.
2011. aug. 23. 13:50
 3/6 anonim ***** válasza:

fiam, te hülye vagy.

Nem hazudtak, ez egy mondás, amivel pl. edzések alatt lehet motiválni embereket. De ha te gyenge vagy, akkor hiába akarsz lenyomni 50 fekvőt. Ennyi erővel, én meg repülni szeretnék megtanulni. Az akarat megvan, az, hogy fizikailag képtelen vagyok rá, az mindegy, hiszen minden fejben dől el. :D

2011. aug. 23. 14:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Second ansverer says right .
2011. aug. 23. 15:24
 5/6 anonim ***** válasza:
tényleg fejben dől el hogy el tudsz e odáig jutni ha a fejed fel adja a tested egyből követi és semmit nem ér az aznapi edzés
2011. aug. 23. 16:09
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha igazán akarod, akkor hajlandó is vagy tenni érte. És ezt azt jelenti, hogy elkezdessz edzeni. Ha nem is megy az 50, de 10-20 talán menni fog. Elkezded ennyivel és minden nap növeled 1-5 -el a mennyiséget, amennyire tudod. Előbb vagy utóbb sikerülni fog.

Ha akardo elérheted, de nem azonnal, meg kell dolgozni érte!

2011. aug. 23. 23:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!