Fekvenyomásnál mért ropog a gerincem?
Figyelt kérdés
Túl nagy a súly vagy rosszul melegítettem be? (35 kilót emelek 52 kiló vagyok)2011. aug. 22. 11:49
1/6 bix válasza:
vagy sz@r teknikával nyomsz. életemben nem hallottam ilyet, pedig láttam már pár "érdekes" technikát...
2/6 anonim válasza:
lehet bemelegítés. gondolom nyomás közben feszülnek a törzsmerevítő izmok, a hátizmaid megropogtatják. de ha edzés előtt nyújtod a hátad, akkor már nem kéne edzés közben ropogjon.
3/6 anonim válasza:
Törzsfordítás, törzsdöntés, csukló, alkar, váll körzés legyen meg az edzés előtt.. Ha az után is ropog, hogy már alapvetően "kiropogta" magát akkor felejtsd el a fekve nyomást egy ideig.
4/6 A kérdező kommentje:
Vállra, csuklóra bemelegítek törzsre max 5-6 fordulást.
Gerincemnek lehet baja belőle ha ropog v nem?
2011. aug. 22. 19:59
5/6 A kérdező kommentje:
amúgy meg lapocka és nyak között ropog
2011. aug. 22. 20:02
6/6 anonim válasza:
ha direkt ropogtatod, elvileg nem jó. sok sok éven át persze.. de inkább még 4 perc bemelegítéssel mozgasd meg jobban edzés előtt, szerintem. de nem leszel emiatt nyakfájós, vagy sérült (továbbra is csak szerintem).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!