Ledzep kérdése:
Fekvenyomásnál honann tudom hogy súlyt kéne emelni?
Figyelt kérdés
mikortól számít könnyűnek a súly, és mennyivel ajánlot emelni
?
2011. jún. 8. 22:37
1/7 anonim válasza:
mark86
akkor könnyű ha már könnyen csinálod.
annyival emeled,hogy az utolsó ismétlések nehezek de még szabályosak legyenek.
2/7 anonim válasza:
Mrolympia
Szerintem lehet érezni,hogy mikor könnyü,vagy nem?
3/7 anonim válasza:
mark86
dehogynem! amikor már nem nehéz! :)
ha nehéz akkor nem könnyű,ha nem nehéz akkor meg könnyű! :DDD
5/7 anonim válasza:
Komolyan kérdezem, akinek ez probléma, az mi a f*szért csinálja? Nincsenek idegsejtjeid? Nem érzed mi az hogy könnyű? Vagy csak agyad nem tudja feldolgozni ezt a roppant bonyolult jelzést? Hagyd az egészet a francba.
6/7 anonim válasza:
Tudtommal az az effektív amikor 8-12 ismétléssel tudod megemelni az adott súlyt...vagyis olyan nehézségű súlyt kell választanod. Aztán lehet ez mellre nem igaz, csak vmely más izomcsoportra, de én így tudom, javítson ki vki ha nem. :D
7/7 anonim válasza:
Ez megbocsáss de egy hülye kérdés volt!4CSak eltudod dönteni h könnyen megy vagy azt éppen h alig birod!!!pffffff
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!