Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért nincs mellizmom?

Miért nincs mellizmom?

Figyelt kérdés
Hali...lassan 1 éve kondizom, heti 4 alkalommal szoktam. 17/F vagyok. A karomon látszik igazán a változás, a hasam alapból kockás volt, viszont a mell izmaim még mindig kicsik...az edzéstervemmel nincs baj, mert azt egy profi testépítő csinálta nekem. Lehet az a baj, hogy alapból elég sovány vagyok?...szóval 1 deka felesleg sincs rajtam amit izommá lehet alakítani:S Nem szedek semmi tömegnövelőt vagy hasonlót.De már nagyon idegesít, hogy alig van mellizmom, lassan 1 év kondi után, míg látom, hogy jönnek új emberek, akiknek 2-3 hónap alatt meglesz...
2011. aug. 22. 11:18
1 2
 11/13 Offthewall ***** válasza:
a tömegnövelőben is fehérje van valamilyen szénhidráttal(szőlőcukor, dextróz, vitargo), és esetleg kreatinnal. Ihatsz azt is nyugodtan én helyedben azt innék. Amúgy meg ne csak sima fekvenyomást csinálj. Döntött padost, negatív pados, egykezes, csinálj tárogatást is, 1-1 izolációs gyakorlat edzés végére géppel.
2011. aug. 22. 13:07
 12/13 Offthewall ***** válasza:
Amúgy meg kevesebbet eszel mint kéne ahogy már írták ezen változtass. napi 3x csirkerízs vagy hasonló étkezés, esetleg tömegnövelő turmix helyette. ja és a tojás tej banán nem tömegnövelő turmix bár jobb 1 cseppet a pepsi colánál... de vegyél pl. 1 jumbo professionalt.
2011. aug. 22. 13:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Komolyan olyan emberen erőlködtök, akinek profi testépítő csinál edzéstervet, közben zsírt akar izommá alakítani? :O
2011. aug. 22. 13:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!