Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Mivel helyettesíthetném a...

Mivel helyettesíthetném a combizom gyakorlatokat? Heelp pls

Figyelt kérdés

Ma kezdtem el tornázni rubint réka napi 20 perces videójára. Megcsinàltam a kar-, popsi- ès hasgyakorlatolat, de a combot nem tudtam, mert nagyon fájt a térdem:(

de nem akarom a combomat kihagyni:)

Amúgy 1 hónapja biciklizek is, napi 2x20 percet(így van rá keret), melóba oda-vissza, mert ennyi mindent nem tudok beszorítani a napjaimba. Rendesen leizzadok mindig, nagyon sokszor megy az út felfelé, de mégsem érzem, hogy bármit is segítene:(

Futáson gondolkoztam, de hát sokszor màr a bicózástól fáj a térdem és nem merek kockáztatni, nem szeretném még jobban tönkrevágni a térdem:(

mit csinálnátok a helyemben?

20/L

2011. aug. 19. 19:53
 1/9 anonim ***** válasza:

Azért fáj,mert gyenge.

Csinálj fél guggolást 2-3 naponta és keress egy videót,ahol bemutatják a guggolás pontos végrehajtását.

2011. aug. 19. 20:25
 2/9 A kérdező kommentje:

Azt mondod? Szóval akkor nem azért mert valami izületi gondom van?

Akkor megpróbálom fokozatosan hozzászoktatni magam! Köszi a választ!

2011. aug. 19. 20:43
 3/9 anonim ***** válasza:
Én megvárnám, amíg elmúlik.
2011. aug. 19. 20:46
 4/9 anonim ***** válasza:

énis. egyébként vehetsz térdszorítót(tudod aza kék, gumis), az megnöveli az izületben a nyomást, és nem fog fájni. ha fog is csak kicsit.

esetleg valami izületvédő készítményt is vehetsz, pl scitec anthroxxon, vagy béres porcerő

2011. aug. 19. 20:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha saját testsúllyal guggolsz,akkor nem kell térdszorító.

Pont az a lényege a saját súllyal végzett guggolásnak,hogy az izmok mellett az ízületek is erősödjenek.

A saját súllyal végzett félguggolás,szinte már gyógytornás gyakorlat,uh nem kell fásli,meg semmi hozzá.

2011. aug. 20. 00:27
 6/9 *Glissade* ***** válasza:
Csináltál valami olyan sportot elötte (évekikg) amitől tönkre vághattad a térded?
2011. aug. 20. 01:04
 7/9 A kérdező kommentje:
Egy darabig futottam, de egy fél év alatt csak nem mehetett tönkre:S
2011. aug. 20. 16:44
 8/9 *Glissade* ***** válasza:

Csak azért kérdeztem, mert én 9 éve táncolok és az egyik térdemet szintén érzem néha:S

De nem akkor amikor mozgok, hanem akkor amikor nem csinálok semmit...

Masszörhöz járok, aki eltudja mulasztani egy időre:)

Szerintem tedd te is ezt:)

Csináld nyugodtan a gyakikat szerintem meg fog erősődni, vagy ha nem akkor ha abba hagyod a mozgást a térded sem fog fájni. Tehát nem veszíthetsz semmit...

2011. aug. 21. 00:31
 9/9 A kérdező kommentje:
Köszi szépen a tanácsokat:) Úgy lesz:)
2011. aug. 21. 17:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!