Hogyan lehetne igazán hatékonyan viszonylag rövid idő alatt látványos izomnövekedést elérnem, rendszeres edzés mellett, illetve ti milyen hatékony edzéstervet javasolnátok egy alacsony és vékony 21 éves fiúnak?
Figyelt kérdés
Szeretnék látványos izomnövekedést elérni, ugyanis a vékony testalkatom miatt nincs elég önbizalmam és másrészről úgy gondolom előnyösebb egy izmos test már látvány miatt is, illetve csajozáshoz is jól jöhet. Köszönöm előre is a válaszokat!2011. aug. 19. 19:32
11/13 anonim válasza:
csirke, tehén, pulyka hús, és átlagban a szárnyasok, sertés, rizs, tészta, gyümölcsök -banán
szóval összességében elmondható, hogy a sovány húsok, tehát amin a legminimálisabb a kövérje, és sok benne a fehérje, de kell azért szénhidrát is, kenyér, kifli sok kóbásszal satöbbi
én is hasonló vagyok, hogy ha sokat eszek, akkor nem látszik meg rajtam igazán, csak vastagot szarok, de most hogy gyúrok, úgy érzem, hogy kezd rajtam maradni
12/13 A kérdező kommentje:
Kösz szépen, sokat segítettetek. :)
2011. aug. 19. 22:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!