Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Dupla tekerés ugrálókötéllel?

Dupla tekerés ugrálókötéllel?

Figyelt kérdés
Nem megy.Csak úgy tudom megcsinálni hogy egyeket ugrok aztán pedig néha duplázok közben, de folyamatosan nem akar sikerülni. Tudna valaki tanácsot adni hogy mivel próbálkozzak? Lehetséges hogy a kötelem nem elég jó? 2000ft-ért vettem, csapágyas és ilyen "gyöngyök" vannak rajta. Jobb lenne ha a kötele műanyag lenne? Vagy az én kötelemnek is jónak kéne lennie a dupla tekeréshez?
2011. aug. 18. 23:01
 1/6 anonim ***** válasza:
jobb lenne. ha sz@r a kötél húzása, sose fog sikerülni a dupla.ajánlom a pvc ugrálókötelet, vagy a műanyaggal bevont fémsodronyt.
2011. aug. 18. 23:06
 2/6 A kérdező kommentje:

Köszi a választ!

Ilyen gyöngyös kötelet próbáltál már?

Azért kérdezem mert nem tudom megállapítani hogy jó húzású e a kötél?

2011. aug. 19. 09:26
 3/6 anonim ***** válasza:
használtam, sz@r.
2011. aug. 19. 17:51
 4/6 A kérdező kommentje:
Tudnál linkelni egy konkrét kötelet hogy melyket ajanlod?
2011. aug. 20. 10:17
 5/6 anonim ***** válasza:

nem tudok linkelni, egyiket se ajánlom, én is úgy csináltam magamnak, 2 ugrálóból.

az egyiknek jó pvc volt az anyaga, de rossz a markolata, míg a másik markolata volt okés, de a kötél része felejtős.

2011. aug. 20. 18:03
 6/6 A kérdező kommentje:
Értem.Akkor megpróbálok nézni valami jó pvc-t. Köszi a segitséget!
2011. aug. 22. 21:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!